MENU

Sponsoring

Quick Steps is opgericht op 19 november 1933. De vereniging is - na oorspronkelijk een zondagvereniging te zijn - momenteel een zaterdagvereniging met senioren - en jeugdteams. Gelukkig is de vereniging financieel nog steeds gezond, mede door de inspanningen van het bestuur en de hulp van leden.  

Een vereniging kan niet zonder sponsoring of enig andere financiële ondersteuning? Onze sponsorcommissie heeft tot doel om gelden te werven uit reclame, advertenties, levering van materialen etc. Voor de senioren zijn we op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor:

(Komt hier uw (bedrijfs-)naam te staan??)

Neem contact op met onze penningmeester, Demis Donders, over de vele mogelijkheden van financiële ondersteuning (bestuur@quicksteps.nl) en met onze contactpersoon voor sponsoring, Roy Vijverberg (sponsor@quicksteps.nl). 

 

 

Reclameborden en sponsoring kleedkamers

Wedstrijd- en trainingsballen

Voor het sponsoren van ballen is het volgende mogelijk:

Een wedstrijdbal voor een thuiswedstrijd van zaterdagsenioren 1: kosten € 50,00. De naam van uw bedrijf of organisatie zal vóór of tijdens de thuiswedstrijd op enigerlei wijze bekend worden gemaakt. Gedurende het seizoen komt uw naam duidelijk zichtbaar in het clubgebouw te hangen. Verder zal periodiek in ons digitale clubblad Het Quick Steps Nieuws een naamsvermelding worden opgenomen.

Een wedstrijdbal voor andere seniorenteams: kosten € 50,00; een wedstrijdbal voor een van onze jeugdteams: kosten € 42,50. 

Een trainingsbal voor onze senioren- en jeugdteams kost € 27,50 en een wedstrijdbal voor een thuistoernooi: € 50,00. 

Ook voor deze financiële ondersteuningen geldt dat uw naam gedurende het seizoen in het clubgebouw komt te hangen en dat een naamsvermelding wordt opgenomen in ons digitale clubblad Het Quick Steps Nieuws.

Wilt u een bal schenken, neem dan even contact op met André Bellekom: 06-41649514

Advertenties

Vermelding van uw bedrijfsnaam op onze website: www.quicksteps.nl of een advertentie (via bijvoorbeeld een banner) behoort ook tot de sponsormogelijkheden.

Onze penningmeester kan u hierover nader informeren, u kunt hem bereiken via de email: penningmeester@quicksteps.nl

Shirtsponsoring

De beste manier om uw naam meer bekendheid te geven is een bedrukking van uw naam op de shirts van een team. U kiest er dan voor om één van onze teams bij elke competitiewedstrijd uw bedrijfsnaam op hun voetbalshirts te laten dragen. Indien u geïnteresseerd bent in shirtsponsoring van één van onze senioren- en/of jeugdteams, neem dan contact op met onze penningmeester via de email: bestuur@quicksteps.nl

Hij kan u informeren over de diverse mogelijkheden, de vereiste clubkleding, en de bijbehorende prijzen. Bovendien kan hij ingaan op mogelijke suggesties van uw zijde!