• Reünie Quick Steps 90 jaar!

 • Op een novemberdag in 1933 in Scheveningen werd onze voetbalclub opgericht. Omdat in vroeger jaren een voorganger van de club had bestaan onder de naam “Vlugge Stappers”, is als een stille hulde aan deze pioniers toen gekozen voor de Engelse vertaling ervan en zo ontstond onze vereniging met de naam “Quick Steps”.

  In 1934 volgde een verhuizing naar de huidige velden aan de Nijkerklaan in de wijk Rustenburg/Oostbroek waar de vereniging immer een belangrijke wijkfunctie vervult.

  Dit jaar is Quick Steps op 19 november 90 jaar jong! Traditiegetrouw wordt bij elke lustrumviering - sinds het 50-jarig bestaan - een reünie voor (oud-)leden georganiseerd.    

  Dit keer is de reünie op zondag 19 november 2023 van 14.30 uur tot 17.30 uur in ons eigen clubgebouw aan de Nijkerklaan. Begin september worden de uitnodigingen aan de ons bekende adressen van de ‘oude garde’ van onze Quick Steps-familie verstuurd.

  Ben je verhuisd of heb je vorige keren geen uitnodiging ontvangen en behoor je wel tot de ‘oude garde’ van Quick Steps, laat ons dat dan even weten via een mailberichtje aan reunie90@quicksteps.nl. Je bent zondag 19 november van harte welkom!

  Heb je nadere informatie over iemand van de ‘oude garde‘, meldt dat dan ook aan ons. Alvast bedankt!  

  Hartelijke groet,

  de reüniecommissie