Quick Steps gaat volgend seizoen door met de gehele technische staf

Quick Steps en hoofdtrainer Eki Korte zijn er in goed overleg uitgekomen dat Eki ook volgend seizoen hoofdtrainer is van Quick Steps. Er wordt een handtekening gezet onder een nieuw eenjarig contract. Hij gaat zijn 2e seizoen tegemoet aan de Nijkerklaan. Dit doet hij samen met de rest van de huidige technische staf, want ook zij gaan allemaal door.

Het gaat dan om Ron Ridderhof als assistent van Eki en trainer van het 2e elftal, Sandra Schoenmaker als verzorgster van de selectie, Herman van Uffelen als teammanager 1e elftal, Gokhan Sari als keepertrainer van selectie en Leo Valk als leider van het 2e elftal.

Daarnaast zal Cor den Heijer ook de altijd leuke en spannende actiefoto’s blijven maken van onze mannen in het rood en wit. 

Quick Steps is nog wel op zoek naar een grensrechter voor het 1e elftal, want dat is nu minder goed te combineren voor Bob Langerak (bestuurslid) aangezien hij graag meer tijd met zijn gezin wilt besteden i.c.m. zijn bestuursfunctie en wellicht zelf nog wilt gaan voetballen.

De ZaMi commissie is blij dat de hele staf compleet blijft en helaas hebben we nog niet veel gevoetbald door corona, maar zij zien iedere keer weer dat de gehele technische staf er alles aan doet om met de selectie aan de gang te blijven in en buiten het veld. Nu maar hopen dat we ook daadwerkelijk snel weer aan de gang kunnen met de hele groep en volgend seizoen weer een normaal seizoen wordt. Wij gaan wel op zoek naar een nieuwe grensrechter en hopelijk gaat iemand zich hiervoor aanmelden.

 

Afbeelding