Nieuws

24-11-2020

Wij missen jullie en hopelijk missen jullie Quick Steps ook! 

Om elkaar toch te kunnen zien met een hapje en drankje willen wij iedereen graag uitnodigen voor iets leuks en deelname is geheel gratis!

In samenwerking met Quiz Brothers organiseert Quick Steps een pubquiz voor al haar leden en supporters! 

Datum: zaterdag 19 december 2020

Tijdstip: 15.00 uur – 17.00 uur

De quiz zal via Zoom worden gepresenteerd en je kan je als volgt aanmelden: 

 

Teams aanmelden

De quiz wordt in teamverband gespeeld (maximaal vier personen per team).

Via dit aanmeldformulier:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_6mEfvzPAUiLdwP0PyB-rpzzouhRQ-xDoLyvKmXHn_RURUxCRVlaNFVFSE9QTUNOS0w1T1ZTWjgxMi4u

Je moet je wel inschrijven vóór vrijdag 4 december aanstaande. 

Na inschrijving ontvangt de teamcaptain een bevestigingsmail. 

 

Prijzen

Quick Steps verzorgt ook de prijzen voor de winnaars en er zal een loterij plaatsvinden op het einde. Ook de loterij is gratis en binnenkort meer over deze prijzen!

 

Kosten

Kosten zijn € 0,-, want wij vinden het digitaal samenzijn en een gezellige middag hebben met elkaar onbetaalbaar!

Hopelijk zien we jullie op zaterdag 19 december om 15:00 uur via Zoom!

(Zoom is een gratis app voor alle telefoons of het kan via de laptop)

 

Bestuur Quick Steps

 

28-10-2020
07-10-2020

Donderdag 24 september jl. tijdens de ALV werden onderstaande jubilarissen, waaronder Seniorenvoorzitter Ronald Batist, in het zonnetje gezet.

LvV Willem Vessies 50 jaar
LvV Peter de Jong 50 jaar
John Schippers 40 jaar
Ronald Batist 25 jaar
Roy Batist 25 jaar

Hopelijk blijven jullie nog lang lid en zien we jullie weer snel langs de lijn!

 

Afbeelding
04-10-2020

Op de algemene ledenvergadering van donderdag 24 september jl. is Bob Langerak benoemd tot Secretaris Senioren en gaat het bestuur van Quick Steps versterken.
Bob Langerak (34) is dit seizoen ook grensrechter bij het eerste elftal en zal voornamelijk samen met Seniorenvoorzitter Ronald Batist de ZaMi commissie aansturen en de leiding hebben over de hele seniorenafdeling.
Bob is de sleutelfiguur namens het bestuur tussen de spelersgroep én bijna geheel vernieuwde technische staf en tot dus er verloopt dat meer dan prima met alle betrokkenen.

‘Bob benoemen tot Secretaris Senioren en daarmee een bestuursfunctie oppakt vind ik echt fantastisch en zelf vond ik het ook een bijzonder moment. Samen zijn wij 28 jaar geleden begonnen met voetballen hier in de F3 en nu zijn wij de jongste dertigers in het bestuur van Quick Steps dat nu bestaat uit 9 bestuursleden. Met Bob erbij hebben we iemand die onze club weer verder kan brengen op verschillende gebieden en de signalen zijn buitengewoon positief op zijn benoeming.’, aldus Robbert Dingshoff namens het bestuur.

 

Afbeelding
28-09-2020

Op 27 november 1961 heeft Quick Steps zijn eerste Lid van Verdienste benoemd en dat was de heer Jan van Diemen. In 2008, ruim 12 jaar geleden, heeft Quick Steps voor het laatst een aantal leden tot Leden van Verdienste bekroond, maar daar kwam afgelopen donderdag verandering in.
Op de Algemene ledenvergadering van vorige week zijn er drie leden hieraan toegevoegd.
Deze echte Quick Steppers zijn Jaap Pronk, Peter Arens en Kees Taal en allen zijn al meer dan 25 jaar actief binnen de club en hebben meerdere functies bekleed.
De nieuwe Leden van Verdienste werden door bestuurder Raymond Oppers toegesproken.

Jaap Pronk is jarenlang scheidsrechter geweest voor zowel de jeugd als voor de senioren.
Ook was hij de grondlegger van de activiteitencommissie en heeft hij wel meer dan 100 activiteiten georganiseerd voor zowel groot als klein. Op dit moment is Jaap nog dagelijks te vinden op de club en zorgt hij al jaren voor de inkopen.
Peter Arens is al ruim 20 jaar wedstrijdsecretaris voor de senioren. Daarnaast is hij gelukkig één van de vaste vrijwilligers die heel vaak achter de bar wil staan. Samen met bestuurder Raymond Oppers heeft hij zeker 12 jaar lang diverse toernooien georganiseerd met wellicht wel de bekendste in de regio: hét Oliebollen & Appelflappen toernooi. Mede met Kees Taal is hij de oprichter geweest van ons veteranenelftal dat tegenwoordig acteert op het hoogste veteranenniveau.

 

Afbeelding
25-09-2020

Michael Meere is gisteravond tijdens de ALV uitgeroepen als vrijwilliger van de maand.  Michael helpt het bestuur achter de schermen enorm veel met de financiële zaken. Zeker in deze bijzondere tijd is dit goud waard. Uit handen van Demis ontving Michael een speciaal bierpakket en een bos bloemen. Michael bedankt voor je support!

 

Afbeelding
20-09-2020

Heldendaad van onze jongens van het tweede, afgelopen zaterdag aan de Albardastraat! De diverse media zijn er inmiddels ook al opgedoken. Robbert Dingshoff heeft er namens het bestuur al diverse te woord gestaan.

Onderstaand het volledige artikel op de website van RAS.

https://www.hvvras.nl/1/1002/helden-bestaan-nog-spelers-quick-steps-2-redden-bejaarden-uit-sloot

Zie ook:

https://www.omroepwest.nl/nieuws/4110768/Voetbalteam-redt-ouder-echtpaar-uit-sloot-Zonder-hen-waren-ze-er-niet-meer-geweest

https://www.ad.nl/den-haag/voetbalspelers-aarzelen-geen-moment-en-duiken-sloot-in-om-twee-ouderen-te-redden~aa8572df

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/voetbalteam-redt-scootmobielers

Afgelopen dinsdag zijn de heer en mevrouw Fokke op bezoek geweest bij de training van het 2e om ze nog eens extra te bedanken. Bloemen en drankjes werden overhandigd, en ook de media waren van de partij.

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/voetbalteam-redt-scootmobielers/?fbclid=IwAR3j0cBNaLOPagMYaM_g8Uq8wkMufhD_b4ZY16z6RDXGSPCs3AemPQI4itc

https://nos.nl/regio/zh-west/artikel/43207-tinus-en-rosa-bedanken-voetbalteam-dat-hen-uit-de-sloot-redde-ze-verdienen-een-lintje