Nieuws

08-11-2019

Voor het seizoen 2020-2021 is Quick Steps op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Na 6 jaar verlaat de huidige hoofdtrainer de club. Belangrijkste taak van de hoofdtrainer is de leiding tijdens de training van de selectie en coachen van het eerste elftal. Kandidaat is minimaal in het bezit van TC II / UEFA B. Binnen onze vereniging is het een voorwaarde dat de hoofdtrainer goed en open communiceert. De trainer toont betrokkenheid en past bij de cultuur van onze club.

Voor komend seizoen is Quick Steps op zoek naar een trainer voor ons 1e elftal, uitkomende in de 3e klasse zaterdag.

Hoofdtaken:

 • Het voorbereiden en verzorgen van de trainingen op dinsdag en donderdag;
 • Het coachen van het 1e elftal;
 • Organisatie rondom de gehele selectie;
 • Samenwerken met de 2e  trainer tijdens trainingen en wedstrijden;
 • Wekelijks overleg met de technische staf;
 • Borging van een hecht team met de juiste instelling en beleving;
 • Ontwikkelen van spelers;
 • Werken binnen de kaders van het beleidsplan van Quick Steps;
 • Handelen naar de normen en waarden van Quick Steps;
 • Frequent overleg voeren met de ZaMi commissie.

Functie-eisen:

 • Is in het bezit van minimaal  TC II / UEFA B diploma;
 • Is communicatief vaardig;
 • Is in staat om het hechte team te blijven prikkelen;
 • Heeft het vermogen om spelers beter te maken;
 • Is loyaal naar de club;
 • Is sociaal betrokken bij de staf, spelers en club.

 Wij bieden:

 • Vergoeding passend bij de functie;
 • Prima faciliteiten wat betreft accommodatie, materiaal en outfit;
 • Intensieve samenwerking met de ZaMi commissie, medische staf en herkenbare selectie;
 • Deel uitmaken van een prestatiegerichte en gezellige voetbalclub.

 

Enthousiast geworden?

Wanneer jij ervan overtuigd bent een geschikte kandidaat voor deze functie te zijn, dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet uiterlijk donderdag 28 november. Om te solliciteren kan je een motivatie en CV mailen naar het bestuur. Het e-mailadres is: bestuur@quicksteps.nl ter attentie van Ronald Batist.

Seniorenvoorzitter Ronald Batist zal samen met de ZaMi commissie geschikte kandidaten uitnodigen voor een gesprek en dan het vervolgproces toelichten.

 

02-11-2019

Helaas bereikte ons het droevige nieuws dat oud Quick Steps lid Ad Planken is overleden na een lang ziekbed.

Wij wensen zijn vrouw Daphne, (klein-)kinderen, de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte toe in deze zware tijd.

Afbeelding
29-10-2019

Deze week bereikte ons het droevige bericht dat oud-lid Frans Pecht is overleden. Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte de komende tijd.

 

Afbeelding
28-10-2019

Het bestuur van Quick Steps heeft na beraad besloten dat hoofdtrainer Dick Hooning aan het einde van het seizoen 2019-2020 Quick Steps zal verlaten.

Quick Steps beschouwt de zes seizoenen met Dick aan de leiding als zeer positief, onder andere na de directe promotie en de stabiliteit die het team gekregen heeft in de 3e klasse. Ook dit seizoen staat de selectie er aardig voor, met een huidige 11e plaats in de 3e klasse. Desondanks is het bestuur van mening dat er behoefte is aan een frisse wind en nieuwe invloeden.

De sympathieke Dick Hooning beleefde in het eerste seizoen 2014-2015 een moeizame start met een degradatie naar de 4e klasse, maar zorgde er persoonlijk voor dat er niemand vertrok naar een andere club. Dit is een groot compliment aan Dick die hierin de verbindende factor was.

In het jaar daarna promoveerde het eerste elftal direct naar de 3e klasse en bouwde Dick in zijn derde seizoen aan een nieuwe technische staf met onder andere Martin de Knegt (verzorger) en Ron Ridderhof (assistent). Directe handhaving in seizoen 2016-2017 was het maximaal haalbare en dat werd ook prima behaald.

Het resultaat onder leiding van Dick in het seizoen 2017-2018 was veruit het beste. Samen met de manschappen behaalde Quick Steps 40 punten en werd Quick Steps uiteindelijk 5e op de ranglijst.

In het afgelopen seizoen heeft Quick Steps zich ook direct gehandhaafd en staat het er op dit moment op een 11e plaats ook goed voor.

Dick is naast een sympathieke trainer ook echt een Quick Stepper geworden. Naast zijn functie als hoofdtrainer is Dick ook altijd beschikbaar voor de jeugd en andere activiteiten. Een gevoelsmens die onlangs te horen kreeg dat de samenwerking beëindigd zal worden. Uit respect naar Dick toe heeft het bestuur dit vroegtijdig gecommuniceerd zodat Dick zich kan oriënteren op de toekomst. 

Kandidaten
De Zami Commissie zal op korte termijn voor het seizoen 2020 - 2021 op zoek gaan naar kandidaten voor de vacature van hoofdtrainer. Het bestuur van Quick Steps bedankt Dick Hooning voor zijn positieve inzet en samenwerking en wensen hem veel succes!

 

16-10-2019

 

Voetbalvereniging  Quick Steps is op zoek naar meerdere jeugdtrainers.

Quick Steps is een sportieve en gezellige amateurvereniging midden in de wijk Rustenburg-Oostbroek. We willen dat iedereen, ongeacht niveau, met plezier kan spelen bij Quick Steps.

Daarnaast is het de ambitie middels een meerjarenplan om alle jeugdteams van de club op een hoger niveau te laten acteren. Heb jij interesse om ons jeugdkader te versterken met jouw kennis en kunde en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jeugdspelers, teams en de jeugdafdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!!!

Wij zijn op zoek naar:

-        Gediplomeerde jeugdtrainers(ervaren en beginners) of u bent bereid deze te halen

-        Jeugdtrainers die affiniteit hebben met jongeren

-        Jeugdtrainers die beschikken over pedagogische kwaliteiten

-        Jeugdtrainers die optimistisch en enthousiast zijn en positief coachen

-        Jeugdtrainers die om kunnen gaan met de multiculturele populatie van onze jeugdleden

-        Jeugdtrainers die 2x per week training geven en op zaterdag de wedstrijdbegeleiding doen

-        Jeugdtrainer die bereid is een oefentraining te verzorgen ter beoordeling

Wij bieden:

-        Een leuke samenwerking met het jeugdkader in een gezellige werksfeer

-        Een duidelijke organisatie en structuur

-        Kwalitatieve trainingsmaterialen en kleding

-        Vergoeding in overleg

Bij interesse kunt u contact opnemen met de jeugdvoorzitter Henk Naipal te bereiken via
jeugdvoorzitter@quicksteps.nl of 06-14112711

 

23-09-2019

26 september aanstaande, om 20.00: Algemene Ledenvergadering (ALV) 

Agenda:
- Resultaten 2017-2018
- Voorlopige begroting 2019-2020
- Herbenoeming bestuursleden;
* Ronald Batist voor seniorenvoorzitter
* Raymond Oppers voor secretaris (DB)
* Roy Vijverberg voor 2e Penningmeester (DB)

 

29-07-2019

In de laatste ALV werd al medegedeeld dat het bestuur bezig was om een overeenkomst aan te gaan met kinderopvang 2Samen. In de afgelopen zomerstop zijn alle formaliteiten afgerond en de contracten ondertekend.

Wat houdt deze overeenkomst precies in? 
Kinderopvang 2Samen krijgt een bepaalde ruimte in ons clubgebouw ter beschikking voor de opvang. Deze opvang zal na iedere schooldag zijn tussen 15:00 en 18:00. 
In de vakantieperiode zal 2Samen het clubgebouw op werkdagen gebruiken tussen 08:00 en 18:00.

De GGD Haaglanden zal regelmatig ons controleren op bijvoorbeeld de hygiene en het naleven van ons rookbeleid. In verband met de gezondheid van ons allen mogen we dus alleen roken in ons rookruimte of echt buiten. De trap staat te dichtbij de ingang. 
Ook zullen wij voor onze vaste vrijwilligers die op bovengenoemde tijden in ons clubgebouw moeten zijn, kosteloos een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aanvragen.

André Bellekom en Roy Vijverberg hebben zich hier heel hard voor ingezet en André zal optreden als contactpersoon vanuit Quick Steps.

Roy Vijverberg: ‘Deze overeenkomst sluit mooi aan bij onze doelen. Wij willen graag een nóg belangrijkere rol vervullen in de buurt en hiermee vergroten we onze buurtfunctie. 
Naast de extra inkomsten voor de huur van ons clubgebouw zal 2Samen ook Quick Steps financieel ondersteuen. Dit zorgt ervoor dat we extra ruimte zullen krijgen in het budget voor de jeugd, senioren en de activiteitencommissie. De commissies zullen zelf bepalen waaraan ze dit willen besteden.’

 

11-07-2019

Zoals je misschien al weet: ook Quick Steps heeft een Instagram account. En Joey Nuborg heeft zich opgeworpen om dit vanaf nu vorm te gaan geven. Dus ga ons nu ook volgen!

https://www.instagram.com/quicksteps1933