Nieuws

20-09-2018

Vandaag hebben wij het verdrietige bericht ontvangen dat ons oudste lid van de vereniging, de heer Jan van Haastrecht, vannacht in rust is overleden op 90 jarige leeftijd.

De heer van Haastrecht was 75 jaar lid van Quick Steps en droeg de club in hart en nieren. 
Tijdens ons bezoek aan Jan van Haastrecht afgelopen zomer hebben we gezien en ervaren hoe belangrijk Quick Steps voor hem was. Voor ons een waardevol bezoek om nog vaak aan terug te denken. We zijn er heel dankbaar voor dat we hem hebben mogen ontmoeten.

Jan van Haastrecht sponsort nog een wedstrijd, dat wilde hij graag. Ook krijgen we van de familie de jubileumbordjes om een mooi plekje te geven in ons clubgebouw.

Wij wensen de familie heel veel sterkte de komende periode.

Afbeelding
02-09-2018

Vanmiddag werd Rinus in het zonnetje gezet door het bestuur. Rinus is al heel lang lid van onze vereniging en is inmiddels lid van verdienste.

Onlangs werd Rinus nog geïnterviewd door Stichting BORO (Buurt organisatie Rustenburg Oostbroek) vanwege zijn 25 jarig vrijwilligerswerk bij Quick Steps. Wij zijn hier enorm trots op!

Wij zijn zeer blij met Rinus als mens en als vrijwilliger en hopen nog heel erg lang van hem te mogen genieten!

Afbeelding
02-09-2018

Persbericht 31 augustus 2018:

Quick Steps schrijft een extra seniorenelftal in voor op de zaterdagmiddag

Dat Quick Steps een leuke en gezellige vereniging is blijkt wel uit de vele inschrijvingen die de vereniging heeft mogen ontvangen bij de senioren.

Studenten, buurtgenoten, vrienden van vrienden en complete vriendenelftallen hebben zich onlangs aangemeld en zullen dit seizoen te aanschouwen zijn aan de Nijkerklaan in Den Haag.

De selectie is op dit momenteel vrij groot en Quick Steps vindt het belangrijk dat iedereen op zaterdagmiddag een wedstrijd moet kunnen spelen. Daarom is ervoor gekozen om een extra team in te schrijven.  Het extra team zal een mix zijn van spelers uit de B selectie en aanvullingen vanuit de overige elftallen.

Voor Quick Steps betekent deze inschrijving weer een mooie stap in de groei ambities van de vereniging.

In het seizoen 2016 – 2017 had Quick Steps 3 seniorenelftallen.

Vorig seizoen werd dit uitgebreid naar 4 seniorenelftallen en dit seizoen heeft Quick Steps maar liefst 6 seniorenelftallen.  

Seniorenvoorzitter Ronald Batist, die ook pas zijn tweede seizoen ingaat, is zeer content met deze ontwikkeling.

“Afgelopen seizoen was in meerdere opzichten fantastisch. Een nieuw bestuur, een prachtige prestatie in die sterke 3e klasse onder leiding van trainer Dick Hooning, maar ook binnen de vereniging merken wij heel veel positiviteit en zijn er nieuwe ontwikkelingen. Zo hebben we het gehele sanitair vervangen en zijn er weer 10 nieuwe bordsponsoren bijgekomen.

Al met al zeer positief voor onze vereniging en wij zien met ze allen weer uit naar een nieuw succesvol seizoen voor alle teams”, aldus Ronald Batist.

10-07-2018

Quick Steps sluit een unieke deal met Jumbo Leyweg voor een voetbalplaatjes album ten behoeve van het 85 jarig jubileum.

Vanavond hebben Raymond en Robbert een deal gesloten met filiaalmanager Mario Seffelaar om een uniek voetbalplaatjes album op te stellen voor Quick Steps.

Iedereen kent het wel, zo’n verzamelalbum voor een voetbal WK of EK en dan van alle landen de spelers sparen. 

Het leuke nieuws is dat we dit nu voor onze club gaan doen en een eigen album krijgen!

In september beginnen we met het maken van de portretfoto’s van onder andere de jeugd, alle senioren, vrijwilligers etc.

In verband met de nieuwe privacywet zullen we van een ieder vooraf akkoord moeten krijgen om zijn/haar foto te mogen gebruiken. Hoe we dat gaan borgen, komen wij later op terug. Het is uiteraard niet verplicht om deel te nemen aan deze actie.
 

Houd onze website, Facebook en het digitale krantje in de gaten voor meer informatie.

02-07-2018

Aanstaande donderdag is er een Algemene Ledenvergadering en wij hopen op een grote opkomst.

Locatie: Clubgebouw
Aanvang: 20.15 uur

Agenda:

1. Opening  en ingekomen stukken
2. Seizoen 2017-2018
- Sportief gebied
- Sponsoring en projecten
- Algemene zaken
- Verslag ALV  8 maart 2018
- Vaststellen voorlopige begroting seizoen 2018-2019
3. Jubilarissen
4. Verkiezing bestuur
5. Seizoen 2018-2019
- Structuur 
- Sponsoring en projecten
6. Rondvraag  
 

Tot donderdag!

09-06-2018

Dit succesvolle seizoen is gisteravond geheel in stijl afgesloten met de verkiezing van de speler van het jaar.

Ricardo is de terechte winnaar geworden. Het was weer een aardig feestje, waarbij nog vele anderen in het zonnetje zijn gezet.

Met mooie woorden van Dick, Ron, Ronald. Die ondertussen ook nog een uitgelaten kantine in toom moesten houden :-)

Ook weer respect voor degenen die voor een hapje en drankje hebben gezorgd.

En nou we toch bezig zijn met goed nieuws: hoofdsponsor Rustenburg blijft ook volgend seizoen aan ons verbonden!

Tot slot: dit succesvolle seizoen, zowel sportief, als alles eromheen, is mooi, maar als een aantal onder ons niet écht hun nek hadden uitgestoken een jaar geleden, had het er misschien toch anders uitgezien. Dus Arlette, Demis, Robbert, Roy, Raymond. Ook jullie bedankt en alle succes gewenst volgend jaar!

 

 

Afbeelding
Afbeelding
28-05-2018
Afbeelding

Afgelopen zaterdag bij de laatste thuiswedstrijd 
van het vlaggenschip tegen Naaldwijk werd 
Tony Roerade gewisseld bij een 3-0 stand in 
het voordeel van Quick Steps.
Op schouders gedragen door zijn medespelers 
werd Tony letterlijk over de zijlijn heen gedragen. 
Een kippenvel moment voor Tony, maar ook voor 
de aanwezige toeschouwers, familie en vrienden. 

Na afloop van de wedstrijd (3-1) werd Tony (36) 
toegesproken door seniorenvoorzitter Ronald Batist 
en ontving hij namens de selectie en de club een 
ingelijst shirt, cadeautjes en een mooie bos. 

Tony is begonnen met voetballen bij Quick Steps in 
1988 op 6 jarige leeftijd bij de F-jes. 
Dit allemaal doorlopen kwam hij als 1e jaars D in de D3 met als 
leiders Peter Verwijs en Peter Arens. Hij werd toen al gezien als de juiste linksback, waar hij de gehele jeugd ook heeft gespeeld. 

In 2006 werd hij senior en heeft hij 6 jaar op in zondagselectie gespeeld waar Tony vaste waarde was bij diverse trainers waaronder ook Ton Boevink en Eric Versteeg.

Na 6 jaar deed Tony de overstap naar het zaterdagvoetbal en heeft nog het legendarische kampioenschap naar de 3e klasse onder leiding van Richard Langeveld mogen meemaken. 

Tony is een Quick Steps speler in hart en nieren. Hij is een speler die klein van lengte is, maar niet bang is voor welke aanvaller dan ook. 
Naast het voetballen is hij ook een paar jaar trainer geweest van de D1 en hopen hem in de toekomst ooit nog eens in deze rol terug zien komen. 

Tony neemt weliswaar afscheid van het selectievoetbal, maar hij gaat iets lager voetballen, namelijk bij de veteranen van Quick Steps.

02-05-2018

Beste leden van Quick Steps,

Het einde van het seizoen nadert en sommigen gaan al binnenkort van hun welverdiende vakantie genieten!

Alle vrijwilligers die het bestuur ondersteunen zouden ook graag rustig op vakantie willen gaan, maar helaas hebben velen nog niet hun contributie betaald. Dat is erg jammer! Het geeft ons allen erg veel (extra) werk in de zomervakantie.

Hierbij nog een laatste oproep om de contributie te betalen danwel duidelijke afspraken maken met jeugdvoorzitter Henk Naipal of seniorenvoorzitter Ronald Batist.

Neem aub je eigen verantwoordelijkheid om dit te regelen voor eind mei.

Als er eind mei niet is betaald, dan zijn wij helaas genoodzaakt om het uit handen te geven aan een incassobureau. Wij hebben het al meer dan 5x verzocht in de afgelopen maanden.
De extra incassokosten kunnen niet op QS worden verhaald.
 

Wij verwachten jullie medewerking!

 

22-04-2018

Quick Steps is bezig met het herstructureren van de jeugdafdeling.
Het jeugdbestuur, onder leiding van Henk Naipal (Jeugdvoorzitter) en Angelique van Oostrom (Jeugdsecretaris), werkt al geruime tijd aan een gedegen plan waarbij een nieuwe structuur voldoet aan de doelstellingen die de vereniging heeft met betrekking tot de jeugd.

Plezier in combinatie met het niveau van de jeugd naar een hoger niveau te tillen, zijn hierbij de belangrijkste doelstellingen.

Kees Brouwers wordt verantwoordelijk voor de gehele jeugd. Kees is al jaren betrokken bij diverse jeugdelftallen van Quick Steps als trainer en zijn opleiding Sportmanagement sluit perfect aan bij de ambities van de vereniging.

Kees zal worden bijgestaan door twee coördinatoren.
Oud eerste elftal speler Marco Planken zal de functie van Coördinator junioren vervullen en Sunil Rajbalsing zal verantwoordelijk zijn als Coördinator van de pupillen.

Het bestuur is blij met deze ontwikkeling. Henk Naipal: ‘ het is fijn dat we nu onze plannen verder kunnen uitwerken. We merken dat er steeds meer kinderen zich weer willen komen inschrijven en dan is het fijn dat er betrokken leden opstaan om zulke verantwoordelijke functies te willen bekleden. 
We hebben er met z’n allen enorm veel zin in het nieuwe seizoen. 
Op 25 april van 17:00 tot 18:00 houden we een intake-middag en hopen dan veel nieuwe leden in te kunnen schrijven. Iedereen is welkom!’

Mocht u uw kind in willen schrijven bij onze gezellige familieclub, houdt dan onze website en facebook goed in de gaten.

Zie Facebook om het hele bericht te lezen.