Nieuws

29-07-2019

In de laatste ALV werd al medegedeeld dat het bestuur bezig was om een overeenkomst aan te gaan met kinderopvang 2Samen. In de afgelopen zomerstop zijn alle formaliteiten afgerond en de contracten ondertekend.

Wat houdt deze overeenkomst precies in? 
Kinderopvang 2Samen krijgt een bepaalde ruimte in ons clubgebouw ter beschikking voor de opvang. Deze opvang zal na iedere schooldag zijn tussen 15:00 en 18:00. 
In de vakantieperiode zal 2Samen het clubgebouw op werkdagen gebruiken tussen 08:00 en 18:00.

De GGD Haaglanden zal regelmatig ons controleren op bijvoorbeeld de hygiene en het naleven van ons rookbeleid. In verband met de gezondheid van ons allen mogen we dus alleen roken in ons rookruimte of echt buiten. De trap staat te dichtbij de ingang. 
Ook zullen wij voor onze vaste vrijwilligers die op bovengenoemde tijden in ons clubgebouw moeten zijn, kosteloos een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aanvragen.

André Bellekom en Roy Vijverberg hebben zich hier heel hard voor ingezet en André zal optreden als contactpersoon vanuit Quick Steps.

Roy Vijverberg: ‘Deze overeenkomst sluit mooi aan bij onze doelen. Wij willen graag een nóg belangrijkere rol vervullen in de buurt en hiermee vergroten we onze buurtfunctie. 
Naast de extra inkomsten voor de huur van ons clubgebouw zal 2Samen ook Quick Steps financieel ondersteuen. Dit zorgt ervoor dat we extra ruimte zullen krijgen in het budget voor de jeugd, senioren en de activiteitencommissie. De commissies zullen zelf bepalen waaraan ze dit willen besteden.’

 

11-07-2019

Zoals je misschien al weet: ook Quick Steps heeft een Instagram account. En Joey Nuborg heeft zich opgeworpen om dit vanaf nu vorm te gaan geven. Dus ga ons nu ook volgen!

https://www.instagram.com/quicksteps1933

 

22-06-2019

In de ALV was er ruimte gereserveerd voor de ‘vrijwilliger van de maand’. 
Dit keer een zeer bijzonder iemand. Na een mooie introductie van Oppie werd Jaap benoemd tot vrijwilliger van de maand.

Jaap is al heel lang verbonden aan de vereniging. De vader van voormalig QS speler Johnny is onder andere (jeugd)leider, trainer, grensrechter en scheidsrechter geweest. Ook verzorgt Jaap al jaren de inkoop binnen de club en staat hij heel heel heel vaak achter de bar.

Jaap is één van die vrijwilligers die niet één, maar meer dan 5 vrijwilligerstaken wekelijks oppakt. Het bestuur, maar zeker ook de hele vereniging, is zeer blij met Jaap zijn aanwezigheid, betrokkenheid en alle inspanningen!

Jaap bedankt!

 

Afbeelding
Afbeelding
17-06-2019

Afgelopen vrijdag heeft de selectie van Quick Steps het seizoen afgesloten in het clubgebouw. 

Onder het genot van een hapje en een drankje werd door het bestuur en technische staf een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet voor zijn of haar inzet in het afgelopen seizoen. 

Ook werden er nog enkele statistieken gedeeld, zoals wie de meeste trainingen heeft afgewerkt door assistent trainer Ron Ridderhof.

Mladen Miranov heeft de meeste trainingen afgewerkt en gevolgd door Nick Danen en Rowan Ridderhof. Allen ontvingen een cadeaubon.

De prijs van 'Meest waardevolle speler van het seizoen 2018-2019' ging naar verdediger Desley Rodenburg. Desley is naast zijn tomeloze goede inzet in het veld ook een echte gezellige vent buiten het veld.

Ook werd bekend dat oud-speler Michael Mchugh volgend jaar leider wordt van het eerste elftal. Michael heeft tussen 2010 en 2012 bij Quick Steps gespeeld, maar kan helaas zijn hobby niet meer uitoefenen wegens een knieblessure. Hij volgt hiermee Bob Langerak op die grensrechter van het eerste elftal zal gaan worden. Bob Langerak is geen onbekende binnen de club. Bob is al jarenlang actief als commissielid en is ook jaren leider van het eerste elftal. De technische staf is hiermee weer compleet voor het nieuwe seizoen.

 

Afbeelding
12-06-2019

Onlangs heeft Ricardo Morauw aangegeven dat hij graag de overstap wil maken van Duindorp naar Quick Steps. 

Ricardo is een aanvallende middenvelder, maar kan op meerdere posities op het middenveld uit de voeten. 

In zowel de jeugd als senioren heeft Ricardo gevoetbald bij SVV Scheveningen en zijn huidige club Duindorp. In de senioren heeft hij ook nog een periode bij SV Houtwijk gespeeld. 

Hoofdtrainer Dick Hooning is blij met de komst van het viertal nieuwe spelers naar Quick Steps. 

'Met jongens als Rircardo Morauw, Jessy Vermeer, Murat Yildiz en Marcel van der Spek krijgen we weer een kwaliteitsimpuls. Ik hoop nog één versterking te kunnen overtuigen om ook voor Quick Steps te kiezen en daar blijven we voor duimen.'

Gelukkig blijft de selectie verder in tact en kan iedereen zich deze zomer weer opladen voor een mooi nieuw voetbalseizoen in de 3e klasse.

 

10-06-2019

Met Jessy Vermeer heeft Quick Steps weer een gewenste versterking binnengehaald.

De 21-jarige speler komt over van SVC’08 waar hij vanuit de A1 doorstroomde naar het eerste elftal. Afgelopen seizoen heeft Jessy ook in de selectie gespeeld.

In zijn jeugd kwam hij eerder uit voor SVV Scheveningen.

Jessy is een middenvelder en speelt het liefste aanvallend, maar kan ook prima uit de voeten op de flanken. 

Hoofdtrainer Dick Hooning is erg blij met de komst van Jessy.