Nieuws

14-01-2019

Quick Steps werkt aan conditie en teambuilding in Barcelona

Vrijdagochtend was het dan eindelijk zo ver. De selectie en technische staf vertrokken naar Rotterdam The Hague Airport met bestemming Barcelona.

Na aankomst werd de omgeving verkend   en een goede maaltijd genuttigd, want de mannen mochten elke avond op stap van hoofdtrainer Dick. Hier werd door iedereen gehoor aan gegeven en werd er tot in de late uurtjes gefeest in onder andere discotheek Pacha. 

De technische staf en de aanvoerders hadden wel een aantal duidelijke afspraken gemaakt. We gaan heel veel feesten, maar we komen op tijd voor de georganiseerde activiteiten, stipt op tijd met eten en de oefenwedstrijd zaterdagmiddag tegen 2e klasser Soest moest nuttig zijn.

Zaterdag om 10.00 uur zat iedereen netjes ‘fris en fruitig’ aan de ontbijttafel waarna er een strandwandeling werd gemaakt. Het bestuur arriveerde rond de lunch in het hotel en rond half 2 werd er gezamenlijk vertrokken naar de plaatselijke ‘Camp de futbol parc de la Catalana’ voor een oefenwedstrijd. 

In een lekker zonnetje werd er na een korte speech van Dick en een peptalk van de aanvoerders de aftrap verzorgd. Dat deze oefenwedstrijd nuttig werd kon je gelijk zien, want in de rust stond het al 3-0 voor. Twee doelpunt van Roan van Baaren en één van Ricardo van Gorsel. 

In de tweede helft scoorde Michel van Baaren de 4-0 en dat werd ook de eindstand. Quick Steps liet goed positiespel zien en het was niet merkbaar dat er een aantal jongens nog niet (veel) hadden geslapen.

Na afloop feliciteerde de hoofdtrainer van Soest de Quick Steppers en vond het bijzonder om te zien dat Quick Steps in een polonaise het veld op kwam, vervolgens Soest volledig wegspeelde om na het laatste fluitsignaal weer in een polonaise het veld af te lopen. 

Dit was tegen alle verwachtingen van de hoofdtrainer van Soest in, maar het werd door de hele ploeg sportief opgevat. In de kleedkamer werd Michael Bakker bedankt voor de organisatie van het voetbalkamp. Na wat kleine versnaperingen op de tribune werd de polonaise weer voortgezet naar de bus om terug te keren naar het hotel.

Zondag stond er een voetvolley wedstrijd op het programma en waar Quick Steppers in hun korte broek mooie trucjes aan het doen waren, werd het aanschouwd door Spanjaarden met mutsen en sjaals. 

In de middag vertrok de groep naar Camp Nou om onder andere Messi te kunnen aanschouwen in de gewonnen wedstrijd van 3-0 tegen Eibar. 

Na de wedstrijd ging de groep diverse cafés en discotheken in om de laatste avond door te brengen. Na 3 dagen op stap te zijn geweest was het maandagochtend 11 uur het moment om uit te checken om vervolgens weer veilig terug te keren naar Nederland waar de voorbereiding verder gaat voor de wedstrijd tegen Wateringse Veld / Kranenburg.

Het trainingskamp is zeer geslaagd geweest en initiatiefnemer Michael Bakker (leider selectie 1) verdient hier alle credits voor. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
06-01-2019

Hoofdtrainer Dick Hooning en Quick Steps hebben na een evaluatie besloten om de overeenkomst met één jaar weer te verlengen.

 

De technische commissie (TC) onder leiding van Erik Klaassen en met Tony Roerade en Leon Wessels zijn sinds november bezig geweest met diverse gesprekken met spelers van de selectie en de hoofdtrainer.  Unaniem kwam het voorstel bij het bestuur om de overeenkomst met Dick te verlengen en daarmee begint Dick volgend jaar aan zijn 6e seizoen als hoofdtrainer bij Quick Steps.

 

Het nieuws werd traditiegetrouw door Demis Donders namens het bestuur medegedeeld in de nieuwjaarsspeech. Na afloop werden de handtekeningen gezet en erop getoost!

 

Seniorenvoorzitter Ronald Batist is blij met de verlenging. 'De chemie tussen Dick en de spelersgroep is er nog volop. Dat is belangrijk bij een keuze om wel of niet het contract te verlengen, want het is niet echt gebruikelijk dat een trainer al zo lang bij een vereniging zit. Dat is echt een sterke eigenschap van Dick.'

 

Dick Hooning, die dit jaar voor het eerst opa wordt, gaf aan dat hij er nog enorm veel plezier in heeft en dat de groep achter het bestuur en de vereniging staat. De doelstelling blijft nog steeds handhaving, maar de gehele groep gelooft in meer.

 

Volgende week vliegt de selectie naar Barcelona waar de voorbereiding voor de tweede seizoenshelft weer begint.

Afbeelding
Afbeelding
02-01-2019

Zaterdag 29 december was het dan eindelijk weer zover. Het in de Haagse voetbalwereld welbekende Oliebollen en Appelflappen toernooi van Quick Steps.

Wij hebben zelfs begrepen dat andere voetbalverenigingen niets organiseren op deze datum, omdat dit zo’n groot succes is. Een ware voetbaltraditie zoals de lokale krant dit in maart al publiceerde.

Een groter compliment kunnen de vrijwilligers die dit toernooi organiseren niet krijgen.

 

Dit jaar werd er met maar liefst 12 teams om 15.00uur afgetrapt.

Begin van de avond was het al erg druk en gezellig op het sportcomplex.

Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door ‘Atletico Ananas’, met daarin onder andere oud-speler Dennis van Westing en huidig eerste elftalspeler Nick Danen.

In de avond zorgde Ricardo Smit voor de gezelligheid en waren er zeer mooie prijzen te winnen bij de loterij.

De hoofdprijzen waren één minuut gratis winkelen bij sponsor Jumbo Leyweg en een professionele autopoetsbeurt bij sponsor V&S Automotive (www.vsautomotive.nl)

 

De organisatie heeft zich wederom overtroffen met dit toernooi en daar is de vereniging deze vrijwilligers zeer dankbaar voor.

Patrick Siliakus, Danny Rensen, Tony Roerade, Jaap Pronk en alle anderen die zich keihard hiervoor hebben ingezet: HEEL ERG BEDANKT! 

Zonder onder andere jullie inzet zou dit toernooi niet zo’n succes kunnen zijn.

Zaterdag 5 januari is er bij Quick Steps ook een Nieuwjaars-

bijeenkomst in het clubgebouw.

 

Het programma is als volgt:

12:00 – 13:00 Nieuwjaarswedstrijd jeugd

13:00 – 14:30 Mixtoernooi senioren 7x7

13:00 – 15:00 Voetbalplaatjes ruilmiddag met Jumbo Leyweg

15:00 – 15:15 Nieuwjaarstoast bestuur

 

De muzikale begeleiding zal verzorgd worden door Joey Nuborg

en tevens zal er een springkussen aanwezig zijn voor de kinderen.

Aan het einde van de middag zal er een buffet geserveerd worden.

 

Wij hopen jullie te mogen begroeten en met ons te willen proosten

op een gelukkig, gezond en sportief 2019!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
24-12-2018

Waarschijnlijk heeft u het schitterende Quick Steps spandoek al zien hangen tijdens de reuniemiddag, tijdens de 85 jarige feestavond of andere activiteiten in ons clubgebouw.

Dit prachtige spandoek is maarliefst 4 meter lang en 2 meter hoog en is ter ere van ons 85 jarig bestaan ontworpen.

Het spandoek heeft een mooi plekje in ons clubgebouw gekregen en zal het gehele jaar blijven hangen.

Het spandoek is ontworpen, gefingeerd en gefinancierd door Terrence Pierre en Raymond Oppers waarvoor hartelijk dank.

Afbeelding
Afbeelding
23-12-2018

Er is een "Protocol camerabewaking s.v. Quick Steps" opgesteld.

Lees dit hier.

09-12-2018

Bestel nu je halve seizoenkaart voor ADO Den Haag.

Met onder andere de wedstrijden tegen Ajax en Feyenoord!

 

Afbeelding
Afbeelding
19-11-2018

Zondag 18 november stond de eerste festiviteit op de agenda omtrent het 85 jarig bestaan van de Haagse voetbalvereniging.

De reüniecommissie onder leiding van Chris Utermark (archivaris en bijna oudste lid), Joop Langerak (voormalig secretaris), Deborah Zuurmond (voorzitter activiteitencommissie) en Arlette Holt (bestuurslid) heeft de afgelopen maanden veel samengewerkt om deze dag tot in de puntjes te verzorgen.

Na het openingswoord van Joop Langerak vertelde Arlette Holt een aantal successen van de vereniging van het afgelopen jaar en reikte zij een vol Jumbo voetbalplaatjesalbum uit aan archivaris Chris Utermark. Chris was hier bijzonder blij mee.

Meer dan 200 leden en oud leden waren getuige van deze bijzondere middag. Oud en jong deelden verhalen met elkaar, lieten elkaar bijzondere foto’s zien en werd er uiteraard geproost op het 85 jarig jubileum.  Ook was er een fotowand aanwezig en speelde er meer dan 500 fotodia's af op een groot scherm. Van de oprichting, het in 1983 geopende clubgebouw, tot aan de vele actiefoto’s die in wedstrijden zijn vastgelegd. 

De reünie zou om 17.00 uur afgelopen zijn, maar gezien de drukte en gezelligheid gingen de laatste gasten pas tegen 20:00 uur weg. 

‘Het was een zeer geslaagde dag. Een bijzondere dank gaat uit naar de vrijwilligers die deze dag mede mogelijk gemaakt hebben en uiteraard aan de reüniecommissie. Veel leden van de 'oude garde' vonden het heel gezellig. Velen volgen ons nog nauw op de voet, zowel op sportief gebied als op het bestuurlijke’, aldus Arlette Holt namens het bestuur.

Volgende week staat de feestavond op het programma voor het 85 jarig jubileum. Aanvang 20.00 uur in het clubgebouw en naast DJ Jess zal ook eerste elftalspeler Nick Danen gaan zingen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding