Nieuws

14-03-2019

Quick Steps is gegroeid in ledenaantallen en daar zijn we trots op. Bij de pupillen zien we helaas geen groei, maar bij de junioren zien we wel een groei van 130% en bij de senioren zelfs een groei van 89%.
Peildatum is 1 januari 2019

Afbeelding
10-03-2019

Dirk Vrijenhoek ontving vanochtend uit handen van Demis Donders en Raymond Oppers een cadeau en werd benoemd als vrijwilliger van de maand!

Dirk is zeer actief bij onze vereniging. Naast de belangrijke leider functie bij ons veteranenelftal beheert hij ook samen met Edwin Pauli onze website én neemt hij het voortouw in het maken van ons clubblad en schrijft daarin onder andere de voorpagina!

Beste Dirk (ook wel Dicky genoemd), super bedankt voor al je inzet iedere keer!

Afbeelding
25-02-2019

Onze zeer gewaardeerde Henk Naipal vervult deze functie nu bijna 2 jaar ad interim, maar het wordt steeds moeilijker dit vol te houden in combinatie met zijn werk.

Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe jeugdvoorzitter vanaf seizoen 2019-2020.

Lijkt het jou leuk om deze functie te vervullen en wil je met het overige bestuur verder bouwen aan onze vereniging, dan horen wij dat graag.

 

De functie

⁃ Hij of zij heeft een duidelijke visie en bepaalt het beleid van de jeugdafdeling in samenspraak met de overige jeugdcommissieleden. De jeugdvoorzitter is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid en coördineert diverse commissietaken.

⁃ Je leidt de jeugdcommissievergadering en/of andere bijeenkomsten van de jeugdcommissie.

⁃ Je hebt voortdurend overleg met de Technische Commissie onder leiding van Hoofd Jeugdopleidingen.

⁃ Je vertegenwoordigt de jeugdafdeling bij officiële gelegenheden naar buiten toe.

⁃ Je signaleert eventuele problemen onder leiders, trainers, spelers en ouders en speelt deze door naar de desbetreffende coördinator. Je neemt indien nodig een bemiddelende rol op je.

⁃ Je stelt een jaarbegroting op, bewaakt deze begroting en stuurt zonodig bij (uitgaven blijven binnen de begroting).

⁃ Je hebt een doel voor uitbreiding van jeugdafdeling (huidig 15 teams).

 

Wij zoeken een voorzitter die:

⁃ enthousiast is en graag in teamverband wil werken;

⁃ zaterdagochtenden aanwezig kan zijn met de jeugdcommissie vanaf 08.00 uur en begint met een lekker kopje koffie;

⁃ goed bereikbaar is voor leden, ouders en bestuur;

⁃ sociaal en toegankelijk is;

⁃ onderdeel wil zijn van het huidige bestuur en graag meedenkt over de toekomst van onze mooie sportvereniging.

 

Voortgang:

Iedereen vanaf 18 jaar en ouder en die lid is en/of een (in)directe band heeft met Quick Steps kan zich aanmelden per mail (bestuur@quicksteps.nl) bij het bestuur voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Vacature sluit op maandag 25 maart

21-02-2019

Beste leden,

In de vorige Algemene Ledenvergadering heeft het bestuur medegedeeld dat intern de portefeuilles verdeeld zouden worden over de verschillende leden van het Dagelijks Bestuur.

Inmiddels is deze verdeling gemaakt en willen we deze graag met jullie delen.

In het overzicht kunnen de leden zien bij welke bestuursfunctionaris zijn of haar taken en verantwoordelijkheden liggen binnen onze vereniging.

Dit organogram is niet in plaats van de commissies maar is meer overkoepelend.

Bij vragen en/of opmerkingen kan er contact worden opgenomen met het bestuur.

Download het organogram in een groot formaat

Afbeelding
03-02-2019

Na de bekendmaking dat Dick Hooning nog een jaar aanblijft als hoofdtrainer van de selectie is Quick Steps er ook in geslaagd om de overige leden van de technische staf langer aan zich te verbinden.

Assistent trainer Ron Ridderhof, verzorger Martin de Knegt en keeperstrainer Gokhan Sari hebben inmiddels aangegeven graag nog een jaar bij Quick Steps te willen blijven.

Seniorenvoorzitter Ronald Batist is hier zeer blij mee: 'Ron is al jarenlang verbonden aan Quick Steps en is een echte Quick Stepper. Martin is naast zijn taak als verzorger ook heel belangrijk voor het teamproces en Gokhan zorgt met zijn goede intensieve trainingen dat de keepers weer moeten knokken voor hen plaats. Natuurlijk ben ik blij met deze ontwikkeling en dit zorgt ervoor dat wij de stijgende lijn in de vereniging kunnen voortzetten.'

 

Afbeelding
02-02-2019

Vanochtend werd Marinus Maris in het zonnetje gezet als vrijwilliger van de maand.

Uit handen van jeugdvoorzitter Henk Naipal ontving hij een VVV bon als blijk van waardering voor zijn grote inzet bij onze club.

Marinus is onder andere leider van JO13-1 en helpt ook bij diverse jeugdactiviteiten. Daarnaast fluit hij ook geregeld een wedstrijd van de jeugd.
Zijn zoon en dochter voetballen bij Quick Steps en we hopen dat hij nog heel lang aan onze club verbonden blijft.

Namens de hele club willen wij je bedanken voor je inzet Marinus!
 

Afbeelding
28-01-2019

Beste leden,

Aankomend weekend beginnen de wedstrijden weer na de winterstop.

Dit is ook de periode waarin wij de balans opmaken wat betreft de betalende leden.

Leden die geen contributie hebben betaald zijn vanaf vandaag niet welkom bij trainingen en wedstrijden.

De facturen zijn al meerdere malen verstuurd en wij denken dat er voldoende tijd is geweest om te betalen of een regeling te treffen.

 

>>> Meest gestelde vragen <<<

 

Hoe kan ik mijn contributie betalen?

U heeft verschillende e-mails, smsjes en brieven ontvangen van Clubcollect. Dit is de enige manier om uw contributie te betalen. U kunt ook het geld overmaken op de rekening van Quick Steps (vooraf een mail naar bestuur@quicksteps.nl) of het geld contant meenemen.

 

Kan ik in termijnen betalen?

Clubcollect biedt deze mogelijkheid aan als u inlogt. Voor het resterend bedrag is dit niet meer mogelijk.

 

Wat voor gevolgen heeft dit voor mij of mijn kind?

Behalve dat u of uw kind niet mag trainen en spelen loopt u het risico dat de plek van u of uw kind wordt ingenomen door een ander (kind) dat wel heeft betaald.

 

Wanneer ben ik of is mijn kind weer welkom?

U of uw kind is weer welkom als de volledige contributie is betaald.

Leden met een OOIEVAARSPAS zijn een kleine uitzondering op bovenstaande. Het is wel je eigen verantwoordelijkheid om deze te laten inscannen op de club. Mocht je een kwartaal niet hebben ingescand op de club dan dien je dit alsnog zelf te moeten betalen.

 

Wij hopen dat u z.s.m. aan uw verplichting voldoet.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Quick Steps

14-01-2019

Quick Steps werkt aan conditie en teambuilding in Barcelona

Vrijdagochtend was het dan eindelijk zo ver. De selectie en technische staf vertrokken naar Rotterdam The Hague Airport met bestemming Barcelona.

Na aankomst werd de omgeving verkend   en een goede maaltijd genuttigd, want de mannen mochten elke avond op stap van hoofdtrainer Dick. Hier werd door iedereen gehoor aan gegeven en werd er tot in de late uurtjes gefeest in onder andere discotheek Pacha. 

De technische staf en de aanvoerders hadden wel een aantal duidelijke afspraken gemaakt. We gaan heel veel feesten, maar we komen op tijd voor de georganiseerde activiteiten, stipt op tijd met eten en de oefenwedstrijd zaterdagmiddag tegen 2e klasser Soest moest nuttig zijn.

Zaterdag om 10.00 uur zat iedereen netjes ‘fris en fruitig’ aan de ontbijttafel waarna er een strandwandeling werd gemaakt. Het bestuur arriveerde rond de lunch in het hotel en rond half 2 werd er gezamenlijk vertrokken naar de plaatselijke ‘Camp de futbol parc de la Catalana’ voor een oefenwedstrijd. 

In een lekker zonnetje werd er na een korte speech van Dick en een peptalk van de aanvoerders de aftrap verzorgd. Dat deze oefenwedstrijd nuttig werd kon je gelijk zien, want in de rust stond het al 3-0 voor. Twee doelpunt van Roan van Baaren en één van Ricardo van Gorsel. 

In de tweede helft scoorde Michel van Baaren de 4-0 en dat werd ook de eindstand. Quick Steps liet goed positiespel zien en het was niet merkbaar dat er een aantal jongens nog niet (veel) hadden geslapen.

Na afloop feliciteerde de hoofdtrainer van Soest de Quick Steppers en vond het bijzonder om te zien dat Quick Steps in een polonaise het veld op kwam, vervolgens Soest volledig wegspeelde om na het laatste fluitsignaal weer in een polonaise het veld af te lopen. 

Dit was tegen alle verwachtingen van de hoofdtrainer van Soest in, maar het werd door de hele ploeg sportief opgevat. In de kleedkamer werd Michael Bakker bedankt voor de organisatie van het voetbalkamp. Na wat kleine versnaperingen op de tribune werd de polonaise weer voortgezet naar de bus om terug te keren naar het hotel.

Zondag stond er een voetvolley wedstrijd op het programma en waar Quick Steppers in hun korte broek mooie trucjes aan het doen waren, werd het aanschouwd door Spanjaarden met mutsen en sjaals. 

In de middag vertrok de groep naar Camp Nou om onder andere Messi te kunnen aanschouwen in de gewonnen wedstrijd van 3-0 tegen Eibar. 

Na de wedstrijd ging de groep diverse cafés en discotheken in om de laatste avond door te brengen. Na 3 dagen op stap te zijn geweest was het maandagochtend 11 uur het moment om uit te checken om vervolgens weer veilig terug te keren naar Nederland waar de voorbereiding verder gaat voor de wedstrijd tegen Wateringse Veld / Kranenburg.

Het trainingskamp is zeer geslaagd geweest en initiatiefnemer Michael Bakker (leider selectie 1) verdient hier alle credits voor. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding