Nieuws

10-07-2018

Quick Steps sluit een unieke deal met Jumbo Leyweg voor een voetbalplaatjes album ten behoeve van het 85 jarig jubileum.

Vanavond hebben Raymond en Robbert een deal gesloten met filiaalmanager Mario Seffelaar om een uniek voetbalplaatjes album op te stellen voor Quick Steps.

Iedereen kent het wel, zo’n verzamelalbum voor een voetbal WK of EK en dan van alle landen de spelers sparen. 

Het leuke nieuws is dat we dit nu voor onze club gaan doen en een eigen album krijgen!

In september beginnen we met het maken van de portretfoto’s van onder andere de jeugd, alle senioren, vrijwilligers etc.

In verband met de nieuwe privacywet zullen we van een ieder vooraf akkoord moeten krijgen om zijn/haar foto te mogen gebruiken. Hoe we dat gaan borgen, komen wij later op terug. Het is uiteraard niet verplicht om deel te nemen aan deze actie.
 

Houd onze website, Facebook en het digitale krantje in de gaten voor meer informatie.

02-07-2018

Aanstaande donderdag is er een Algemene Ledenvergadering en wij hopen op een grote opkomst.

Locatie: Clubgebouw
Aanvang: 20.15 uur

Agenda:

1. Opening  en ingekomen stukken
2. Seizoen 2017-2018
- Sportief gebied
- Sponsoring en projecten
- Algemene zaken
- Verslag ALV  8 maart 2018
- Vaststellen voorlopige begroting seizoen 2018-2019
3. Jubilarissen
4. Verkiezing bestuur
5. Seizoen 2018-2019
- Structuur 
- Sponsoring en projecten
6. Rondvraag  
 

Tot donderdag!

09-06-2018

Dit succesvolle seizoen is gisteravond geheel in stijl afgesloten met de verkiezing van de speler van het jaar.

Ricardo is de terechte winnaar geworden. Het was weer een aardig feestje, waarbij nog vele anderen in het zonnetje zijn gezet.

Met mooie woorden van Dick, Ron, Ronald. Die ondertussen ook nog een uitgelaten kantine in toom moesten houden :-)

Ook weer respect voor degenen die voor een hapje en drankje hebben gezorgd.

En nou we toch bezig zijn met goed nieuws: hoofdsponsor Rustenburg blijft ook volgend seizoen aan ons verbonden!

Tot slot: dit succesvolle seizoen, zowel sportief, als alles eromheen, is mooi, maar als een aantal onder ons niet écht hun nek hadden uitgestoken een jaar geleden, had het er misschien toch anders uitgezien. Dus Arlette, Demis, Robbert, Roy, Raymond. Ook jullie bedankt en alle succes gewenst volgend jaar!

 

 

Afbeelding
Afbeelding
28-05-2018
Afbeelding

Afgelopen zaterdag bij de laatste thuiswedstrijd 
van het vlaggenschip tegen Naaldwijk werd 
Tony Roerade gewisseld bij een 3-0 stand in 
het voordeel van Quick Steps.
Op schouders gedragen door zijn medespelers 
werd Tony letterlijk over de zijlijn heen gedragen. 
Een kippenvel moment voor Tony, maar ook voor 
de aanwezige toeschouwers, familie en vrienden. 

Na afloop van de wedstrijd (3-1) werd Tony (36) 
toegesproken door seniorenvoorzitter Ronald Batist 
en ontving hij namens de selectie en de club een 
ingelijst shirt, cadeautjes en een mooie bos. 

Tony is begonnen met voetballen bij Quick Steps in 
1988 op 6 jarige leeftijd bij de F-jes. 
Dit allemaal doorlopen kwam hij als 1e jaars D in de D3 met als 
leiders Peter Verwijs en Peter Arens. Hij werd toen al gezien als de juiste linksback, waar hij de gehele jeugd ook heeft gespeeld. 

In 2006 werd hij senior en heeft hij 6 jaar op in zondagselectie gespeeld waar Tony vaste waarde was bij diverse trainers waaronder ook Ton Boevink en Eric Versteeg.

Na 6 jaar deed Tony de overstap naar het zaterdagvoetbal en heeft nog het legendarische kampioenschap naar de 3e klasse onder leiding van Richard Langeveld mogen meemaken. 

Tony is een Quick Steps speler in hart en nieren. Hij is een speler die klein van lengte is, maar niet bang is voor welke aanvaller dan ook. 
Naast het voetballen is hij ook een paar jaar trainer geweest van de D1 en hopen hem in de toekomst ooit nog eens in deze rol terug zien komen. 

Tony neemt weliswaar afscheid van het selectievoetbal, maar hij gaat iets lager voetballen, namelijk bij de veteranen van Quick Steps.

02-05-2018

Beste leden van Quick Steps,

Het einde van het seizoen nadert en sommigen gaan al binnenkort van hun welverdiende vakantie genieten!

Alle vrijwilligers die het bestuur ondersteunen zouden ook graag rustig op vakantie willen gaan, maar helaas hebben velen nog niet hun contributie betaald. Dat is erg jammer! Het geeft ons allen erg veel (extra) werk in de zomervakantie.

Hierbij nog een laatste oproep om de contributie te betalen danwel duidelijke afspraken maken met jeugdvoorzitter Henk Naipal of seniorenvoorzitter Ronald Batist.

Neem aub je eigen verantwoordelijkheid om dit te regelen voor eind mei.

Als er eind mei niet is betaald, dan zijn wij helaas genoodzaakt om het uit handen te geven aan een incassobureau. Wij hebben het al meer dan 5x verzocht in de afgelopen maanden.
De extra incassokosten kunnen niet op QS worden verhaald.
 

Wij verwachten jullie medewerking!

 

22-04-2018

Quick Steps is bezig met het herstructureren van de jeugdafdeling.
Het jeugdbestuur, onder leiding van Henk Naipal (Jeugdvoorzitter) en Angelique van Oostrom (Jeugdsecretaris), werkt al geruime tijd aan een gedegen plan waarbij een nieuwe structuur voldoet aan de doelstellingen die de vereniging heeft met betrekking tot de jeugd.

Plezier in combinatie met het niveau van de jeugd naar een hoger niveau te tillen, zijn hierbij de belangrijkste doelstellingen.

Kees Brouwers wordt verantwoordelijk voor de gehele jeugd. Kees is al jaren betrokken bij diverse jeugdelftallen van Quick Steps als trainer en zijn opleiding Sportmanagement sluit perfect aan bij de ambities van de vereniging.

Kees zal worden bijgestaan door twee coördinatoren.
Oud eerste elftal speler Marco Planken zal de functie van Coördinator junioren vervullen en Sunil Rajbalsing zal verantwoordelijk zijn als Coördinator van de pupillen.

Het bestuur is blij met deze ontwikkeling. Henk Naipal: ‘ het is fijn dat we nu onze plannen verder kunnen uitwerken. We merken dat er steeds meer kinderen zich weer willen komen inschrijven en dan is het fijn dat er betrokken leden opstaan om zulke verantwoordelijke functies te willen bekleden. 
We hebben er met z’n allen enorm veel zin in het nieuwe seizoen. 
Op 25 april van 17:00 tot 18:00 houden we een intake-middag en hopen dan veel nieuwe leden in te kunnen schrijven. Iedereen is welkom!’

Mocht u uw kind in willen schrijven bij onze gezellige familieclub, houdt dan onze website en facebook goed in de gaten.

Zie Facebook om het hele bericht te lezen.

 

13-04-2018

Vanaf het seizoen 2018-2019 is HECTAS Facility Services trotse sponsor van sportvereniging Quick Steps in Den Haag. Quick Steps heeft een overeenstemming bereikt voor één jaar. HECTAS zal zichtbaar zijn op de achterzijde van de tenues en er zullen meerdere sponsorborden langs het hoofdveld geplaatst worden.

HECTAS is een facilitaire dienstverlener met een rijke historie. In ruim 100 jaar tijd groeiden zij uit van een regionaal schoonmaakbedrijf naar een landelijke facilitaire dienstverlener. Ze combineren de continuïteit en professionaliteit van een landelijk bedrijf met de flexibiliteit en persoonlijke aanpak van een regionale partner. Dat is de kracht en de solide basis die zij de opdrachtgevers bieden.

HECTAS levert uitstekend schoonmaakonderhoud aan onder meer kantoren, scholen, zorginstellingen en in de industrie, maar ook glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging en specialistische reiniging zijn activiteiten van het bedrijf. HECTAS heeft naast haar vier vestigingen in Nederland nog eens 40 vestigingen in twee andere Europese landen.

Regiomanager West Nederland Frank Klein Woolthuis over het sponsorschap: “Wij zijn enorm trots dat wij met HECTAS deze mooie club mogen ondersteunen als sponsor. We kijken uit naar een sportief jaar samen.”

HECTAS is geen onbekende in de voetbal wereld. Het schoonmaakbedrijf is sinds 2017 ook sponsor van eredivisieclub SC Heerenveen.

Voorzitter Quick Steps Robbert Dingshoff: “Wij zijn als club zeer blij met een partner als HECTAS Facility Services die net als wij voetbal een warm hart toe draagt” 

10-04-2018

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)? Wat houdt de nieuwe privacywet in?

Wellicht heeft u het onlangs al in de diverse media gelezen, maar vanaf 25 mei 2018 geldt er een nieuwe privacywet, óók voor onze sportvereniging.

Het duurt nog wel even voordat het ingaat, maar het is verstandig om er nu al mee aan de slag te gaan: de nieuwe privacywet.

Concreet houdt de AVG in dat verenigingen moeten opschrijven hoe zij omgaan met persoonsgegevens van hun leden, vrijwilligers en fans. Organisaties die persoonsgegevens verwerken, waaronder dus voetbalclubs, krijgen meer verplichtingen om op een juiste manier om te gaan met deze gegevens.

Doel van de wet
De wet heeft een tweeledig doel: bewustwording van de risico’s die onzorgvuldig omgaan met persoonsgegevens met zich meebrengt en maatregelen vragen van alle instanties die persoonsgegevens opslaan of verwerken. De wet zal worden gehandhaafd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Enerzijds zullen zij controles uitvoeren, maar anderzijds ook maatregelen nemen als er een data-lek heeft plaatsgevonden terwijl de betrokken organisatie buiten de vastgelegde procedures heeft gehandeld. Er is bestuurdersaansprakelijkheid en de boetes zijn fors.

Achter de schermen zijn we er al druk mee bezig, maar het is voor iedereen belangrijk om bijgevoegde informatie eens door te lezen.

Zie bijgevoegde informatie van de KNVB

https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/46095/stappenplan-avg-voor-sportclubs-helpt-bij-regels-rond-nieuwe-privacywet