Nieuws

27-03-2020

Beste vrienden van Quick Steps,

De coronacrisis heeft een gigantische impact op iedereen en de gevolgen zijn nog niet te overzien. De afgelopen weken hebben we in het bestuur onze zorgen geuit over onze leden op leeftijd of met een kwetsbare gezondheid. Hoe zullen ze het maken? Is iedereen nog gezond?
Maar ook hebben we een gevoel van trots omdat er binnen onze vereniging meerdere mensen zijn die werken in de zorg en andere vitale beroepen. We hebben ontzettend veel respect voor hun tomeloze inzet tijdens deze coronacrisis!
We beseffen ons ook goed dat veel quicksteppers ZZP’er zijn en door de crisis hun werk stil hebben moeten leggen. Zij verkeren nu in grote financiële onzekerheid.
We denken aan jullie en wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd!

Afgelopen week heeft u ongetwijfeld de berichtgeving gehoord of gelezen over de nieuwe maatregelen die zijn afgekondigd. We zullen hier niet alles herhalen, maar u zult begrijpen dat de gevolgen voor onze vereniging verstrekkend zijn. (Mocht u de maatregelen nog na willen lezen, dan kunt u deze vinden op de site van de KNVB.)

Het is afwachten wat de KNVB met de competitie van het amateurvoetbal gaat doen. Op sportief vlak weten we dus nog niet waar we aan toe zijn.
Andere activiteiten zoals de ouderensoos en onze bekende feesten kunnen voorlopig niet plaatsvinden in ons clubgebouw. Ook is de kinderopvang gesloten.
Het aprés-ski feest van 21 maart kon niet doorgaan en helaas zijn we ook genoodzaakt om de familiedag te laten vervallen.

Quick Steps is een kleine vereniging. U kunt zich voorstellen dat de financiële gevolgen van de Coronacrisis groot zullen zijn. Alle kosten lopen door, maar er zijn geen inkomsten vanuit onder andere de bar/keuken en de feesten. Als bestuur brengen we de komende periode zo goed mogelijk in kaart en zullen ons gaan beraden over hoe we onze mooie vereniging draaiende kunnen gaan houden.

Ons complex is tot 1 juni 2020 gesloten voor alle activiteiten. We willen een ieder vragen het complex niet te betreden zonder toestemming van het bestuur. Er wordt streng gehandhaafd door de gemeente opdat er geen personen op de complexen zijn en indien nodig zullen er boetes worden uitgedeeld aan de personen maar ook aan de vereniging.

We willen ons graag nog even richten tot onze vrijwilligers en alle mensen die Quick Steps een warm hart toe dragen. We beseffen ons dat de sluiting van het clubgebouw gevolgen heeft voor vele sociale activiteiten. We willen u dan ook vragen om wat extra aandacht te hebben voor uw naasten binnen en buiten Quick Steps.

We zullen u op de hoogte houden van ontwikkelingen via onze digitale kanalen.

Voor nu; let goed op u zelf en steun elkaar zoals echte Quicksteppers dat doen!

Sportieve groet,

Demis, Roy, Raymond, Robbert, Arlette, Ronald, Angelique en Henk

 

12-03-2020

Coronavirus

Tot 1 april geen voetbalcompetitie in heel Nederland

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNVB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid.
De KNVB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 31 maart. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. De KNVB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken.

Geen voetbalactiviteiten, clubgebouw dicht

Aansluitend op de landelijke maatregelen vraagt de KNVB haar verenigingen per direct alle voetbalactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten, oefenwedstrijden, etc.) af te gelasten tot en met 31 maart. Het spreekt voor zich dat ook de door de KNVB georganiseerde activiteiten gedurende dezelfde periode geen doorgang vinden.

Het is helaas de verwachting dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. Quick Steps ondersteunt deze doelstelling, net als NOC*NSF en andere sportbonden. Bij eventueel noodzakelijk nieuw te nemen maatregelen laat Quick Steps zich adviseren door het RIVM en NOC*NSF.

Wat betekenen de maatregelen concreet voor Quick Steps?
Het bestuur heeft besloten om per direct geen trainingen, wedstrijden en oefenwedstrijden plaats te laten vinden op het Quick Steps terrein. Ook heeft het bestuur besloten dat trainers, leiders en spelers géén toestemming krijgen om ‘uit’ te trainen of spelen omdat er onvoldoende toezicht is op besmettingsgevaar. De gezondheid van onze leden staat voorop.
Daarnaast is het clubgebouw gesloten voor alle Quick Steps activiteiten (kaarten, verhuur, klaverjas, ouderensoos, MTC). De betrokken leden worden z.s.m. geïnformeerd.
Helaas is het bestuur ook genoodzaakt om de Algemeen Leden Vergadering van 26 maart en het Apres Ski feest van 21 maart te verplaatsen tot nader te bepalen data.

De maatregelen gelden tot en met 31 maart, tenzij anders wordt besloten en gecommuniceerd door het bestuur.
 

11-03-2020

Op 21 maart aanstaande wordt een oude traditie weer in ere hersteld: de Après Ski Party!

Zie bijgaande banner voor alle bijzonderheden.

 

Afbeelding
28-01-2020

De Zami commissie is erin geslaagd om Ron Ridderhof te behouden voor de vereniging.

De 61-jarige ervaren oefenmeester gaat volgend seizoen zijn 16e seizoen in als trainer van de selectie bij Quick Steps.

Ron presteert met het tweede elftal naar ieders tevredenheid. Twee jaar geleden is hij met het team gepromoveerd naar de res 3e klasse en vorig jaar is nacompetitie behaald voor eventuele promotie naar de res 2e klasse. Op dit moment staat het tweede elftal op een prima 5e plaats in de res 3e klasse.

Ridderhof die als voetballer via BMT, Vios, het betaalde voetbal heeft weten aan te tikken bij Telstar, maar daar net niet goed genoeg voor was, zegt blij te zijn dat hij bij Quick Steps blijft en ziet uit naar de samenwerking met de nieuwe hoofdtrainer Eki Korte.

“Ik heb drie onwijs leuke jaren met Dick Hooning gehad en hoop dat ook met Eki te hebben.

Omdat ik nog graag op het veld sta tussen die gasten, waaronder mijn drie zonen Rowan, Struan en Daina, is de cirkel wat mij betreft rond en hoef ik niet weg bij Quick Steps en ben ik hier op mijn plaats”, aldus Ron Ridderhof.

 

Afbeelding
22-01-2020

Met grote trots mogen wij mededelen dat Maandag® twee grote sponsorborden afneemt voor ruim 3,5 jaar bij Quick Steps. Deze sponsoring is tot stand gekomen door veteranen elftalspeler Jeffrey Verschoor die als accountmanager Onderwijs werkzaam is bij deze grote en succesvolle organisatie.

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2008 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor hun voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Vanuit zo'n 25 vestigingen in Nederland werken gespecialiseerde accountmanagers en recruiters nauw samen aan een succesvolle werving van professionals bij opdrachtgevers. Maandag® groeit hard. Daarom neemt niet alleen het aantal kantoren toe, maar hebben zij ook steeds nieuwe uitdagende functies beschikbaar op hun vestigingen en hoofdkantoor. Het vacature aanbod groeit dagelijks.
Wil jij aan de slag bij Maandag®? Bekijk op www.maandag.nl voor de nieuwste vacatures.

Roy Vijverberg, bestuurslid en onder andere verantwoordelijk voor de sponsoring binnen Quick Steps is erg blij met de komst van Maandag®. ‘Het is natuurlijk fantastisch dat leden zich hard maken voor sponsoring bij zijn of haar vereniging. We hebben best veel leden die iets doen qua sponsoring omdat zij zelf ondernemer zijn of waarbij dit ook is gelukt. Daar zijn wij erg trots op. Maandag® is een grote en succesvolle organisatie en dat maakt het nog specialer dat zij zich aan ons willen verbinden.’

Afbeelding
21-01-2020

Quick Steps (uitkomend in de 3e klasse zaterdag) is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een:

VERZORGER M/V

voor de dinsdag- en donderdagavond en tevens voor de begeleiding van de selectie op zaterdag.

Wij zoeken een verzorger met de volgende eigenschappen:
- Affiniteit met voetbal
- Een enthousiaste en flexibele houding
- Een teamspeler
- In bezit van diploma sportmassage of bereidheid tot volgen van een opleiding

Als verzorger verricht je de volgende taken:
-  Verzorgen van spelers tijdens trainingen en wedstrijden
-  Hersteltrainingen verzorgen
-  Samenwerken binnen de technische staf

Wat Quick Steps te bieden heeft:
- De mogelijkheid om ervaring op te doen in de begeleiding van een selectie
- Een aparte ruimte voor de verzorging van spelers
- Een goede passende vergoeding voor je werkzaamheden

- Reiskostenvergoeding
- Een gezellige vereniging

Spreekt dit je aan en pas je in dit profiel?

Neem dan contact op met Ronald Batist (Senioren voorzitter) door een mailtje te sturen naar: bestuur@quicksteps.nl of bel voor meer informatie naar 06-26254299.

 

15-01-2020

Quick Steps is weer terug van het trainingskamp in het Spaanse Valencia. Waar niet alleen getraind en gevoetbald is, maar ook natuurlijk de bloemetjes buiten zijn gezet.

In de media is hier ook aandacht aan besteed.

Zie hier het verslag op haaglandenvoetbal.nl.

 

04-01-2020