Nieuws

09-07-2020

Als het aan het bestuur ligt wordt Bob Langerak (34) de nieuwe Secretaris Senioren vanaf aankomend seizoen bij Quick Steps.

Bob is ruim 28 jaar lid van de vereniging en vervult al meerdere jaren diverse functies binnen de vereniging. Hij is naast speler ook één van de grootste vrijwilligers binnen de vereniging en is op dit moment onder andere actief als grensrechter 1e elftal, commissielid en scheidsrechter.

Doordat het bestuur enkele organisatorische wijzigingen heeft aangebracht en daardoor de ZaMi commissie meer verantwoordelijk- en bevoegdheden heeft gegeven is dit een goede ontwikkeling.

Bob zal namelijk samen met Senioren voorzitter Ronald Batist de ZaMi commissie aansturen en de leiding hebben over de hele seniorenafdeling.

‘Bob heeft hiervoor de capaciteiten en staat echt midden in de spelersgroep en de nieuwe technische staf. Hij is hierdoor een belangrijke schakel tussen de selectie, ZaMi commissie én het Dagelijks Bestuur en dat is een rol die wij hebben gemist in de afgelopen seizoenen’. Achter de schermen pakt Bob deze rol al een tijdje, maar het is fijner en transparanter om hem ook deze formele rol te bieden’, aldus Demis Donders van het Dagelijks Bestuur die zeer enthousiast is dat Bob deze rol wilt accepteren.

Bob Langerak zal tijdens de eerstvolgende ALV worden voorgedragen door het bestuur en hopelijk wordt hij gekozen door de leden. Eventuele tegenkandidaten kunnen zich aanmelden bij het bestuur van Quick Steps.

 

Afbeelding
03-07-2020

Waarbij het bestuur bewust een keuze heeft gemaakt door alle huidige sponsors een brief te sturen waarbij de overeenkomsten een half jaar verlengd worden zonder kosten, hebben de hoofdsponsors van de senioren op eigen initiatief aangegeven dat zij graag onder dezelfde voorwaarden een jaar langer trotse hoofdsponsors willen blijven van de senioren van Quick Steps.

De drie actieve ondernemers bij Quick Steps realiseren hoe zwaar een vereniging het kan hebben in deze tijd, maar willen net als de club weer verder vooruit kijken naar het nieuwe seizoen.

Des te meer is het bestuur van Quick Steps zeer blij om te mogen mededelen dat ROS Schilderwerk & Onderhoud, Wessels Makelaardij en V&S Automotive nog een jaar langer de hoofdsponsors zijn van onze senioren.

 

30-06-2020

Voetbalschool Victorious biedt een 4 weekse cursus aan voor leden en niet-leden van Quick Steps.

 

Trainer Glenn (inmiddels bekend bij de kinderen) zal in deze weken de technische vaardigheden en conditie nog beter maken.

 

Het programma ziet er als volgt uit :

 

Woensdag 8 juli

Maandag 13 juli

Woensdag 15 juli

 

Maandag 3 augustus

Woensdag 5 augustus

Maandag 10 augustus

Woensdag 12 augustus

 

Onder voorbehoud de trainingstijden:

 

17.00 - 18.00 (groep 1) 

18.15 - 19.15 (groep 2)

 

Prijs voor de cursus bedraagt EUR 65,- per kind.

 

Voor aanmelden en vragen kunt u mailen naar:

Sunil: s_rajbalsing@hotmail.com

Glenn: vbsvictorious@outlook.com

 

21-06-2020

Zoals gebruikelijk na de komst van een nieuwe trainer, proberen we er op een ludieke manier achter te komen wie hij is en wat zijn plannen zijn, zelfs bij een ‘oude bekende’. Als club, en als redactie, hebben we een aantal vragen bedacht. Of ze journalistiek verantwoord zijn, laten we aan de lezer over. In ieder geval bedanken we Eki alvast voor het interview. En beloven dat we dat weer zullen doen op het moment dat de eerste prijs binnen is!

 

Hé Eki, je bent nu al een aantal weken met de mannen aan de slag, hoe bevalt het jou bij Quick Steps?

Het bevalt me prima daar aan de Nijkerklaan. Maar dat wist ik al want ik ken de club en de mensen en in het algemeen is er niets veranderd aan de cultuur van Quick Steps; presteren, gezelligheid en elkaar in zijn waarde laten.

Sinds dit jaar is er een actieve ZaMi commissie die je gaat bijstaan in allerlei zaken, hoe vind je hoe het tot nu toe gaat met deze samenwerking?

De samenwerking gaat prima. Korte lijntjes en duidelijkheid naar elkaar toe. Tot nu toe goede en constructieve besprekingen gehouden met de gehele staf en iedereen weet ook wat hem/haar te doen staat. Ook de randvoorwaarden m.b.t kleding , materialen zijn prima geregeld.

Dit jaar begin je bij ons eerste elftal met een bijna hele nieuwe technische staf op Bob Langerak (grensrechter) na, hoe heb je dit team samengesteld?

Bob is natuurlijk DE duizendpoot van Quick Steps wat betreft randzaken en in en outs van de selectie (zonder anderen daar te passeren want iedereen is voor 100% bezig met de vereniging). Ook is hij assistent scheidsrechter van het 1e en speelt zelfs nog in een lager team . Verzorgster nu is Sandra Schoenmaker waar ik goed mee heb samengewerkt bij o.a. RAS en DWO en een topper is op het gebied van blessures, hersteltraining en het en sociale (lees : gezellige) aspect wat zij in zich heeft. Herman van Uffelen is teammanager en heeft hier ruime ervaring in bij diverse clubs. Herman zorgt ervoor dat trainers en spelers geen omkijken hebben naar zaken die op trainings- en wedstrijddagen vanzelfsprekend moeten zijn. En daarbij houdt Herman ook wel van een stukje gezelligheid waar hij bij Quick Steps op het juiste adres is.

Dit jaar werk je ook voor het eerst met Ron Ridderhof. Dat is een Quick Stepper in hart en nieren en al heel lang verbonden aan de club, hoe verloopt de samenwerking tot op heden?

Ron ken ik al heel wat jaartjes (o.a. van GDA waar toen ook mijn zoon in de jeugd speelde). Een bevlogen persoon die alle in en outs van de club kent. De samenwerking loopt prima en hij geeft mij ook handige tips en weetjes over de club. Zoals ik altijd heb gewerkt met een trainer van het 2e doen we alles samen en proberen zoveel mogelijk bij elkaars wedstrijden te zijn om een goed en reëel beeld van elke speler te krijgen.

Tot afgelopen maandag konden spelers vertrekken of nieuwe spelers zich inschrijven bij ons, kan jij vertellen wat de status hiervan is?

Quick Steps is de ‘transferperiode’ prima doorgekomen en dat met een 0 euro spelersbudget :-). Een aantal spelers zijn gestopt vanwege privé-redenen maar er zijn er meer bijgekomen dan dat er gestopt of weggegaan zijn.

Spelers die gekomen zijn :

1

Jorden 't Hart

RKDEO

2

Peter Aref

Semper Altius

3

Joey van Dooren

Semper Altius

4

Marco Pronk

Duindorp

5

Remco van Wingerden

HBS

6

Ralph  Hulman

Duindorp

7

Mike Roos

Scheveningen

8

Justin Balk

Loosduinen

9

Colin Holgen

Loosduinen

10

Mitchell Ian Riding

Semper Altius

11

Raily Hanson

Loosduinen

12

Benito Bodmann

Duindorp SV

13

Jesse Bleeck

DZC' 68 (Doetinchem)

 

Spelers die vertrokken zijn :

1

Jeffrey Bood

Gestopt

2

Ricardo Morauw

Gestopt

3

Nick den Heijer

Gestopt

4

Danny Emmerik

Gestopt

5

Griff Klaver

Gestopt

6

Albert Roos

Gestopt

7

Jessy Vermeer

Gestopt

8

Nick Danen

Quick

9

Rafael Friendwijk

REMO

10

Prince Addai

HDV

 

Een aantal namen zijn geen onbekende in de Haagse voetbalwereld en hebben ook veel hoger dan de 3e klasse gespeeld, wat verwacht je van hun?

Ik begin op nul bij Quick Steps en heb alle spelers, inclusief de nieuwe, persoonlijk gesproken via de telefoon. Tijdens dit gesprek heb ik uitgelegd dat ik er blanco in sta en er ook vanuit ga dat spelers dit doen. Met andere woorden : hoe hoog je ook hebt gespeeld, je moet het in de voorbereiding toch zelf waar maken. Maar spelers die hoger hebben gespeeld , een goede jeugdopleiding hebben gehad kunnen voor dat beetje extra zorgen waardoor je de punten in onze eigen tas kunnen doen. Daarbij kunnen deze spelers (maar ook spelers die er al waren) jonge spelers begeleiden binnen training/wedstrijd waardoor deze ook weer stappen kunnen zetten. Dus als team elkaar steunen, zeker als het wat minder loopt.

In een aantal nieuwe spelersaankondigingen hebben we gelezen in de pers dat we dit jaar misschien wel een voorname rol kunnen gaan hebben in de 3e klasse, wat zijn jouw verwachtingen voor het eerste en tweede elftal?

Van de 4 seizoenen dat Quick Steps nu in de 3e klasse speelt was het 3 seizoenen strijden tot het eind voor behoud. Ik hoop (en verwacht) dat we ons snel veilig spelen en zodoende wat rust creëren om zodoende misschien een prijs mee te pikken. De poule (ga ervan uit dat het dezelfde is als afgelopen seizoen) is lastig, maar wel leuk. Vele speelstijlen kom je tegen en ik ga ervoor zorgen dat Quick Steps komend seizoen een eigen speelstijl zal ontwikkelen waarbij tegenstanders toch verrast worden. Wat voor speelstijl zal je dan denken ? Nou, tipje van de sluier : in ieder geval 1 doelpunt meer maken dan de tegenstander ! hahahaha 

Wat ga jij de aankomende maanden doen totdat we hopelijk weer mogen voetballen vanaf september?

Op het moment trainen we nog door op een rustig tempo en vanaf eind juli zullen we ons echt gaan voorbereiden. In de tussentijd allerlei zaken regelen, want officieel mag je pas 1 september wedstrijden spelen. Dus plan A ligt al op de planken en we zijn nu bezig met plan B, mocht bijvoorbeeld bekerwedstrijden uitgesteld worden en eventueel de competitie.

Wanneer is voor jou het aankomend seizoen geslaagd?

Mijn seizoen is geslaagd als we aan eind van de rit tegen elkaar kunnen zeggen : we hebben er keihard voor geknokt, hebben plezier gehad op de trainingen, wedstrijden en in de kantine EN doelstelling is behaald.

Wil je verder nog iets kwijt wat wij graag willen weten?

Ja, wil de club (Zami commissie , Dagelijks Bestuur , maar ook André Bellekom, de miljoenpoot van de club) complimenteren hoe ze in deze moeilijke tijd alle zaken top regelen. Verder gaan ook mijn gedachten uit naar de familie van  de onlangs overleden Bing Kappenburg. Ik vind het jammer dat ik niet mee kan maken dat ik trainer ben van zijn cluppie en hij langs de kant zal staan en zal roepen na een overwinning : Quick Steps Forever. Wij , als selectie zullen Bing dan ook eren en herdenken bij de eerstvolgende officiële wedstrijd waarbij ik zal denken : Bing Forever !

 

Afbeelding
16-06-2020

Beste clubleden en supporters,

Het zijn momenteel bijzondere tijden voor iedereen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Van iedereen wordt verwacht om sociale afstand te houden, zo min mogelijk naar buiten te gaan en thuis te werken waar mogelijk. Het sportseizoen is abrupt beëindigd, maar gelukkig zijn de trainingen weer hervat. Ook voor onze club zijn het logischerwijs zware maanden. Maandenlang geen inkomsten in de kantine rondom wedstrijden en trainingen, sponsoren die in zwaar weer verkeren en ga zo maar door. We hebben daarom besloten een actie in te gaan zetten waarbij jullie, als leden en supporters, geheel vrijblijvend de kans hebben om de club te steunen.

Clubhanddoekactie

Met een heuse clubhanddoekactie bieden we jou de mogelijkheid om een prachtige handdoek aan te schaffen, geheel in stijl van onze club. Op deze manier kan je de club steunen, omdat van élke verkochte handdoek er maar liefst €5,- direct naar onze club gaat! De actie start op 8 juni en zal eindigen op 21 juni.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Ga naar de website https://www.myclubstore.eu/clubs/quick-steps
  2. Op deze webshop pagina van onze club kun je de handdoeken zien en informatie vinden over de actie.
  3. Bestel hier de handdoek(en) en ga naar de betaalpagina.
  4. Reken hier de bestelde handdoek(en) af, waarna ze in productie gaan.
  5. Alle bestelde handdoeken worden ca. 3 weken na sluiting van de shop afgeleverd bij de club. We zullen tegen die tijd verdere informatie geven over hoe en wanneer de bestellingen opgehaald kunnen worden.

Samen komen we hier doorheen!

 

Afbeelding
15-06-2020

Marco Pronk en Benito Bodmann komen Quick Steps versterken en gaan alleen voor de winst.

Marco Pronk is 28 jaar en oud-speler van o.a. SV Honselersdijk, Verburch, SVC ‘08, HDV en Duindorp SV is een makkelijk scorende spits die niet zo gemakkelijk het kaas van zijn brood laat eten en is een jongen die voorop in de strijd gaat, wat hij overigens ook van zijn teamgenoten verwacht.
Door middel van doelpunten te maken probeert hij het team tijdens de zware als minder zware wedstrijden te helpen en hoopt ook dit seizoen op deze manier belangrijk te zijn en zijn steentje bij te dragen aan de overwinningen aankomend seizoen voor Quick Steps.
Naast het voetbal is gezelligheid voor hem zeker een belangrijke factor, dus is hij bij Quick Steps wel aan het juiste adres.
Toen Marco zijn keuze had gemaakt om te voetballen aan de Nijkerklaan heeft hij zijn (voetbal)maatje Benito Bodmann zover gekregen om ook de overstap te maken.

Benito is een 24 jarige speler die op hoog niveau heeft gespeeld en in de belangstelling stond van hoofd- en 1e klassers, maar toch heeft besloten om Quick Steps te komen versterken.
Op het middenveld is hij van nature een nummer 10, maar kan ook uit de voeten in de spits. Door middel van zijn overzicht, inzicht en techniek kan hij ook anderen goed laten renderen.
Concurrentie genoeg voor de selectie van Quick Steps en dat is een goede zaak. De verwachting zal dan ook zijn dat beide selectie-elftallen een voorname rol gaan spelen in de 3e en reserve 3e klasse aankomend seizoen.

 

Afbeelding
14-06-2020

Ralph Hulman is weer fit na blessureleed en gaat voor zijn kansen bij Quick Steps

Na blessureleed is het voetbaldier klaar voor een nieuwe uitdaging.

Hij stelt zichzelf even voor :

Mijn naam is Ralph ben 29 jaar en woon in Kijkduin. In het verleden heb ik vrijwel alle jeugdselecties doorlopen bij VELO.

Na twee jaar in de senioren ben ik overgestapt naar HDV, eerst naar de zaterdag en daarna naar de zondag.

Het afgelopen seizoen ben ik gaan voetballen bij Duindorp, maar door een knieblessure heb ik niet veel gevoetbald.

Mijn favoriete positie is centraal achterin/rechtsback. Ik hou van hard werken.

De keuze voor Quick Steps is merendeels gekomen door een paar bekenden die daar voetballen, een warme club en spelend in een mooie competitie.

Ik kijk uit naar het aankomende seizoen.

De zoveelste versterking voor Quick Steps.

Gaat de club aan de Nijkerklaan voor een verrassing zorgen komend seizoen?

 

Afbeelding
10-06-2020
Afbeelding

 

Nadere info over de uitvaart:

Er is een mogelijkheid om een laatste groet met de auto te brengen. Tijdstip is 15:30 uur. Adres is Wijndaelersingel 1.

Dit kan alleen met een auto en vooraf dien je jezelf dan aan te melden bij bestuur@quicksteps.nl. Dit kan tot uiterlijk woensdag 10 juni 22.00 uur.

Verdere instructies krijg je dan opgestuurd.