Nieuws

10-07-2021

De Quick Steps familiedag was ook dit jaar weer een succes. Zelfs de regen die aan het eind van de middag viel had geen effect. Veel kinderen zullen het niet eens gemerkt hebben :-)

Ook de ouders en andere familieleden vermaakten zich met een hapje en een drankje.

Veel dank gaat uit naar de Quick Steppers en ouders die dit mogelijk hebben gemaakt. Zowel in de voorbereiding als in de begeleiding en catering gedurende de dag. Top!

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
25-05-2021
01-05-2021
Afbeelding

 

Zojuist bereikte ons het droevige nieuws dat Ben Tentij volkomen onverwacht is overleden.

Iedereen kende Ben. Jarenlang actief binnen de vereniging. Ook afgelopen week zelfs nog weer bezig geweest met schilderwerk van de kleedkamers. Ongelofelijk dat dit nu de laatste keer is geweest.

Zodra er meer te melden valt zullen we dit delen met jullie.

We wensen als Quick Steps familie alle naasten veel sterkte toe!

Rust in vrede Ben!

Update 2-5:

Gistermiddag is er op het QS-terrein een kleine herdenking geweest, waarop allerlei herinneringen aan Ben zijn opgehaald. Dit betreft recente tijden, maar gaan ook vaak al ver terug. Te denken valt aan zijn vrienden van de 'zondag', waarbij vooral illustere namen als Hans van Hooft en Willem Verstappen vaak langskwamen. Maar ook aan de bardiensten met Bing. Zij wilden samen hoe dan ook als koningskoppel een dienstje draaien. Vroeger naar Jorissen, tegenwoordig was dat vaak het vissen met Peet en Peet (en meestal vele anderen), reisjes naar de finish van de Tour, Valkenest. En natuurlijk, we kunnen er niet omheen: zijn bijzondere werk. Daar werden uiteraard ook grappen over gemaakt. Ben kon dat zelf als geen ander relativeren. Afgelopen week, zoals gezegd, gewoon nog op Quick Steps. Mijn 'klusmaatje', zoals Richard zo mooi zei. Vergeten we ook nog zijn affiniteit met zeilen. Ben schijnt onlangs nog een bootje op de kop te hebben getikt, maar niemand kon daar het fijne van achterhalen. 

Raymond Oppers heeft inmiddels al contact gehad met zijn goede vriendin Natalie. Ook over eventuele wensen van Ben. Mocht het zo zijn dat dit voor iedereen openbaar is, dan zal dit ook op deze plek gedeeld worden.

 

26-02-2021

Het duurt nog even, maar de voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang voor de eerste editie van het: I.M. Bing Kappenburg toernooi aan de Nijkerklaan in Den Haag.

Bij deze eerste editie zullen de volgende clubs aanwezig zijn met het 1e én 2e elftal:

- s.v. Loosduinen

- s.v. Erasmus

- Hvv Ras

Een heel erg mooi deelnemersveld vindt de ZaMi commissie van Quick Steps en als club zijn wij dankbaar dat deze clubs aanwezig willen zijn bij de 1e editie.

De wedstrijden vinden plaats op dinsdag 24 augustus, donderdag 26 augustus en zaterdag 28 augustus 2021.

Op de finaledag zal Quick Steps uiteraard zorgdragen voor een hapje, drankje en muziek!*

* Alles onder voorbehoud i.v.m. de mogelijkheden t.z.t. omtrent de coronamaatregelen.

 

Erevoorzitter Bing Kappenburg

Quick Steps verloor op 5 juni jl. misschien wel de grootste steunpilaar die zij heeft gekend.

Bing Kappenburg was onze Erevoorzitter die ruim 60 jaar lid is geweest, waarvan hij 35 jaar algemeen voorzitter is geweest.

Helaas zien we je nu niet meer langs de lijn staan en dat doet nog steeds pijn, maar wij hebben een belofte: de Quick Steps familie gaat jou nooit vergeten!

Forever Quick Steps, Forever Erevoorzitter Bing Kappenburg.  

 

 

Bing Kappenburg

     - Donald Johannes René –

* Den Haag, 2 oktober 1946            † Den Haag, 5 juni 2020

 

Afbeelding
01-02-2021

Beste leden,
 
Als allereerste hopen wij dat jij en je familie en vrienden nog in goede gezondheid verkeren. Net als jullie hadden wij gehoopt dat de besmettingen dusdanig naar beneden zouden gaan, dat we wellicht weer aan wedstrijden mochten gaan denken. Helaas is niets minder waar.
 
In onze vorige brief aan jullie, van 24 december jl., hebben wij een dringende oproep gedaan aan jullie om de contributie alsnog te voldoen van dit seizoen. Dit is echt noodzakelijk om ons verlies enigszins te beperken. Tegelijkertijd vinden wij het ook heel erg belangrijk om alle spelende leden een tegemoetkoming aan te bieden, want we hebben simpelweg dit jaar nauwelijks gevoetbald.
Wel kan de jeugd gelukkig doortrainen en dat wordt volop gedaan in grote aantallen met veel begeleiding, maar zeker voor de senioren hebben de maatregelen grote consequenties.
In de afgelopen weken hebben wij meerdere gesprekken gevoerd met onder andere de Gemeente Den Haag, KNVB en andere partijen waar wij voornamelijk kosten aan moeten betalen en hier hebben wij afspraken over gemaakt. Als laatste hebben wij kritisch gekeken naar de kosten die we onder andere intern maken en deze kunnen we drastisch naar beneden bijstellen.
 
Wij willen als bestuur niet langer meer wachten op welke kosten wij dit seizoen niet meer hoeven te betalen, wat er toegekend wordt aan nieuwe subsidies, etc. Daarom hebben wij een kortingsregeling bedacht voor onze spelende leden die ons volgend seizoen nog steeds trouw blijven. De korting wordt gegeven op de contributie van seizoen 2021-2022 en doorgevoerd bij NIKKI.
 
Deze kortingsregeling heeft wel een aantal voorwaarden en daar zullen wij als bestuur helaas zeer strikt in moeten zijn.

De voorwaarden zijn als volgt en gelden alleen voor de spelende leden:

1. Deze kortingsregeling geldt alleen als de huidige contributie van seizoen 2020/2021 volledig is betaald via NIKKI vóór 1 mei 2021. Eventueel openstaand saldo kan je direct bij NIKKI opvragen via quicksteps@nikki.nl;

2. Deze kortingsregeling geldt alleen voor spelende leden die géén gebruik maken van een ooievaarspas vanuit de Gemeente Den Haag;

3. De teruggave van €25,- op onze clubpas naar aanleiding van diverse uren vrijwilligerswerk komt hiermee te vervallen en kan je dus niet terugvragen. Wij hopen uiteraard dat je alsnog vrijwilligerswerk wilt en/of blijft uitvoeren;

4. Dit seizoen ben je spelend lid en volgend seizoen blijf je lid bij Quick Steps.

 

Deze kortingsregeling geldt niet volledig voor nieuwe leden, maar ook hier is een kortingsregeling van toepassing in kleinere mate.
 
Mochten bovengenoemde voorwaarden allen van toepassing zijn, dan geldt voor jou de eenmalige kortingsregeling voor het aankomend seizoen 2021-2022.
 
De kortingsregeling ziet er als volgt uit:
 
Bestaande leden:*

  Contributie seizoen 2020-2021 Korting in euro's Nieuwe contributie seizoen 2021-2022
Senioren € 280,00 € 98,00 € 182,00
Jeugd JO14 t/m JO16 € 210,00 € 52,50 € 157,50
Jeugd t/m JO13 € 180,00 € 45,00 € 135,00

 
* mits volledig hebben voldaan aan de voorwaarden die hierboven zijn beschreven (punt 1 t/m 4)
 
Op 1 mei 2021 ontvangen wij van NIKKI een actueel contributie-overzicht van dit seizoen waarin wij kunnen zien wie zijn of haar volledige contributie heeft betaald vóór deze datum en zal de korting automatisch administratief ingeregeld worden voor volgend seizoen mits ook aan de andere voorwaarden wordt voldaan. Jij als spelend lid hoeft hier niets voor te doen.
 
Nieuwe leden seizoen 2021-2022:

  Contributie seizoen 2020-2021 Korting in euro's Nieuwe contributie seizoen 2021-2022
Senioren € 280,00 € 56,00 € 224,00
Jeugd JO14 t/m JO16 € 210,00 € 21,00 € 189,00
Jeugd t/m JO13 € 180,00 € 18,00 € 162,00

 
Als bestuur hopen wij jullie hiermee tegemoet te kunnen komen voor de maatregelen die vanuit de overheid zijn opgelegd. Wij hebben nog steeds een grote uitdaging voor de aankomende jaren om onze club te laten voortbestaan vanuit deze situatie. We hopen dan ook dat iedereen in het belang van Quick Steps meewerkt aan een volledige betaling van de contributie vóór 1 mei 2021. De noodzaak hiervan blijft hoog.
 
Mochten er naar aanleiding van bovenstaande vragen zijn, dan vernemen wij dat graag.
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur Quick Steps

 

26-01-2021

Beste leden,

De avondklok is ingegaan en daarom kunnen we ook niet meer ‘s avonds trainen ná 21:00 uur. Net zoals iedereen balen wij ook dat er niet gevoetbald kan worden en missen we de enorme gezelligheid.

Maar gezondheid gaat voor alles!

Volgende week komen wij met goed nieuws omtrent de contributie voor volgend seizoen. Leden verliezen door corona zouden wij heel erg vinden. Wij hopen dat jullie dit waarderen en hopelijk weer tot snel!

Houd je email in de gaten hiervoor!

#staysafeeveryone

Groet,

Bestuur Quick Steps

20-01-2021

Quick Steps en hoofdtrainer Eki Korte zijn er in goed overleg uitgekomen dat Eki ook volgend seizoen hoofdtrainer is van Quick Steps. Er wordt een handtekening gezet onder een nieuw eenjarig contract. Hij gaat zijn 2e seizoen tegemoet aan de Nijkerklaan. Dit doet hij samen met de rest van de huidige technische staf, want ook zij gaan allemaal door.

Het gaat dan om Ron Ridderhof als assistent van Eki en trainer van het 2e elftal, Sandra Schoenmaker als verzorgster van de selectie, Herman van Uffelen als teammanager 1e elftal, Gokhan Sari als keepertrainer van selectie en Leo Valk als leider van het 2e elftal.

Daarnaast zal Cor den Heijer ook de altijd leuke en spannende actiefoto’s blijven maken van onze mannen in het rood en wit. 

Quick Steps is nog wel op zoek naar een grensrechter voor het 1e elftal, want dat is nu minder goed te combineren voor Bob Langerak (bestuurslid) aangezien hij graag meer tijd met zijn gezin wilt besteden i.c.m. zijn bestuursfunctie en wellicht zelf nog wilt gaan voetballen.

De ZaMi commissie is blij dat de hele staf compleet blijft en helaas hebben we nog niet veel gevoetbald door corona, maar zij zien iedere keer weer dat de gehele technische staf er alles aan doet om met de selectie aan de gang te blijven in en buiten het veld. Nu maar hopen dat we ook daadwerkelijk snel weer aan de gang kunnen met de hele groep en volgend seizoen weer een normaal seizoen wordt. Wij gaan wel op zoek naar een nieuwe grensrechter en hopelijk gaat iemand zich hiervoor aanmelden.

 

Afbeelding