Nieuws

30-10-2018

Vanaf woensdag 31 oktober start de zes weken durende spaaractie bij Jumbo Leyweg in Den Haag. 

Bij aankoop van €15 in de supermarkt ontvang je een pakje voetbalplaatjes van Quick Steps.

In samenwerking met supermarktmanager Mario Seffelaar is dit tot stand gekomen.

Afgelopen zaterdag werd het eerste boek uitgereikt aan clubfotograaf van Quick Steps Cor den Heijer.

Voor Quick Steps was dit een grote wens aangezien de club dit jaar 85 jaar bestaat en dit in november op diverse manieren gaat vieren. 

Op 18 november is er een aangeklede borrel voor (oud-)leden en op 24 november is er een feestavond georganiseerd. 

Voor meer informatie verwijzen wij je graag het Facebook account van Quick Steps.

Bestuurslid én projectbegeleider Raymond Oppers: ‘Wij zijn ongelooflijk trots met dit album. Het heeft heel wat tijd gekost van diverse vrijwilligers, maar het resultaat is werkelijk fantastisch. Je merkt nu al in de club dat iedereen heel enthousiast is en niet kan wachten om de plaatjes te kunnen sparen. Daarnaast is het ook leuk als naslagwerk voor als we 100 jaar bestaan.’

 

Afbeelding
23-09-2018

Afgelopen week hebben we afscheid moeten nemen van ons oudste lid, Jan van Haastrecht. Bijgaand de rouwkaart met nadere info over de uitvaart. Nogmaals alle sterkte gewenst aan familie en vrienden!

20-09-2018

Vandaag hebben wij het verdrietige bericht ontvangen dat ons oudste lid van de vereniging, de heer Jan van Haastrecht, vannacht in rust is overleden op 90 jarige leeftijd.

De heer van Haastrecht was 75 jaar lid van Quick Steps en droeg de club in hart en nieren. 
Tijdens ons bezoek aan Jan van Haastrecht afgelopen zomer hebben we gezien en ervaren hoe belangrijk Quick Steps voor hem was. Voor ons een waardevol bezoek om nog vaak aan terug te denken. We zijn er heel dankbaar voor dat we hem hebben mogen ontmoeten.

Jan van Haastrecht sponsort nog een wedstrijd, dat wilde hij graag. Ook krijgen we van de familie de jubileumbordjes om een mooi plekje te geven in ons clubgebouw.

Wij wensen de familie heel veel sterkte de komende periode.

Afbeelding
02-09-2018

Vanmiddag werd Rinus in het zonnetje gezet door het bestuur. Rinus is al heel lang lid van onze vereniging en is inmiddels lid van verdienste.

Onlangs werd Rinus nog geïnterviewd door Stichting BORO (Buurt organisatie Rustenburg Oostbroek) vanwege zijn 25 jarig vrijwilligerswerk bij Quick Steps. Wij zijn hier enorm trots op!

Wij zijn zeer blij met Rinus als mens en als vrijwilliger en hopen nog heel erg lang van hem te mogen genieten!

Afbeelding
02-09-2018

Persbericht 31 augustus 2018:

Quick Steps schrijft een extra seniorenelftal in voor op de zaterdagmiddag

Dat Quick Steps een leuke en gezellige vereniging is blijkt wel uit de vele inschrijvingen die de vereniging heeft mogen ontvangen bij de senioren.

Studenten, buurtgenoten, vrienden van vrienden en complete vriendenelftallen hebben zich onlangs aangemeld en zullen dit seizoen te aanschouwen zijn aan de Nijkerklaan in Den Haag.

De selectie is op dit momenteel vrij groot en Quick Steps vindt het belangrijk dat iedereen op zaterdagmiddag een wedstrijd moet kunnen spelen. Daarom is ervoor gekozen om een extra team in te schrijven.  Het extra team zal een mix zijn van spelers uit de B selectie en aanvullingen vanuit de overige elftallen.

Voor Quick Steps betekent deze inschrijving weer een mooie stap in de groei ambities van de vereniging.

In het seizoen 2016 – 2017 had Quick Steps 3 seniorenelftallen.

Vorig seizoen werd dit uitgebreid naar 4 seniorenelftallen en dit seizoen heeft Quick Steps maar liefst 6 seniorenelftallen.  

Seniorenvoorzitter Ronald Batist, die ook pas zijn tweede seizoen ingaat, is zeer content met deze ontwikkeling.

“Afgelopen seizoen was in meerdere opzichten fantastisch. Een nieuw bestuur, een prachtige prestatie in die sterke 3e klasse onder leiding van trainer Dick Hooning, maar ook binnen de vereniging merken wij heel veel positiviteit en zijn er nieuwe ontwikkelingen. Zo hebben we het gehele sanitair vervangen en zijn er weer 10 nieuwe bordsponsoren bijgekomen.

Al met al zeer positief voor onze vereniging en wij zien met ze allen weer uit naar een nieuw succesvol seizoen voor alle teams”, aldus Ronald Batist.