T Sportvereniging Quick Steps - Den Haag

Nieuws

11-07-2019

Zoals je misschien al weet: ook Quick Steps heeft een Instagram account. En Joey Nuborg heeft zich opgeworpen om dit vanaf nu vorm te gaan geven. Dus ga ons nu ook volgen!

https://www.instagram.com/quicksteps1933

 

22-06-2019

In de ALV was er ruimte gereserveerd voor de ‘vrijwilliger van de maand’. 
Dit keer een zeer bijzonder iemand. Na een mooie introductie van Oppie werd Jaap benoemd tot vrijwilliger van de maand.

Jaap is al heel lang verbonden aan de vereniging. De vader van voormalig QS speler Johnny is onder andere (jeugd)leider, trainer, grensrechter en scheidsrechter geweest. Ook verzorgt Jaap al jaren de inkoop binnen de club en staat hij heel heel heel vaak achter de bar.

Jaap is één van die vrijwilligers die niet één, maar meer dan 5 vrijwilligerstaken wekelijks oppakt. Het bestuur, maar zeker ook de hele vereniging, is zeer blij met Jaap zijn aanwezigheid, betrokkenheid en alle inspanningen!

Jaap bedankt!

 

Afbeelding
Afbeelding
17-06-2019

Afgelopen vrijdag heeft de selectie van Quick Steps het seizoen afgesloten in het clubgebouw. 

Onder het genot van een hapje en een drankje werd door het bestuur en technische staf een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet voor zijn of haar inzet in het afgelopen seizoen. 

Ook werden er nog enkele statistieken gedeeld, zoals wie de meeste trainingen heeft afgewerkt door assistent trainer Ron Ridderhof.

Mladen Miranov heeft de meeste trainingen afgewerkt en gevolgd door Nick Danen en Rowan Ridderhof. Allen ontvingen een cadeaubon.

De prijs van 'Meest waardevolle speler van het seizoen 2018-2019' ging naar verdediger Desley Rodenburg. Desley is naast zijn tomeloze goede inzet in het veld ook een echte gezellige vent buiten het veld.

Ook werd bekend dat oud-speler Michael Mchugh volgend jaar leider wordt van het eerste elftal. Michael heeft tussen 2010 en 2012 bij Quick Steps gespeeld, maar kan helaas zijn hobby niet meer uitoefenen wegens een knieblessure. Hij volgt hiermee Bob Langerak op die grensrechter van het eerste elftal zal gaan worden. Bob Langerak is geen onbekende binnen de club. Bob is al jarenlang actief als commissielid en is ook jaren leider van het eerste elftal. De technische staf is hiermee weer compleet voor het nieuwe seizoen.

 

Afbeelding
12-06-2019

Onlangs heeft Ricardo Morauw aangegeven dat hij graag de overstap wil maken van Duindorp naar Quick Steps. 

Ricardo is een aanvallende middenvelder, maar kan op meerdere posities op het middenveld uit de voeten. 

In zowel de jeugd als senioren heeft Ricardo gevoetbald bij SVV Scheveningen en zijn huidige club Duindorp. In de senioren heeft hij ook nog een periode bij SV Houtwijk gespeeld. 

Hoofdtrainer Dick Hooning is blij met de komst van het viertal nieuwe spelers naar Quick Steps. 

'Met jongens als Rircardo Morauw, Jessy Vermeer, Murat Yildiz en Marcel van der Spek krijgen we weer een kwaliteitsimpuls. Ik hoop nog één versterking te kunnen overtuigen om ook voor Quick Steps te kiezen en daar blijven we voor duimen.'

Gelukkig blijft de selectie verder in tact en kan iedereen zich deze zomer weer opladen voor een mooi nieuw voetbalseizoen in de 3e klasse.

 

10-06-2019

Met Jessy Vermeer heeft Quick Steps weer een gewenste versterking binnengehaald.

De 21-jarige speler komt over van SVC’08 waar hij vanuit de A1 doorstroomde naar het eerste elftal. Afgelopen seizoen heeft Jessy ook in de selectie gespeeld.

In zijn jeugd kwam hij eerder uit voor SVV Scheveningen.

Jessy is een middenvelder en speelt het liefste aanvallend, maar kan ook prima uit de voeten op de flanken. 

Hoofdtrainer Dick Hooning is erg blij met de komst van Jessy.

02-06-2019

Na goed onderling overleg is het senioren hoofdsponsorschap van Café Rustenburg na enkele jaren gestopt. 

Wij bedanken familie Simonis en zijn dankbaar dat zij, na jaren afwezigheid, dit weer een aantal jaren hebben gedaan voor de vereniging.

Trots kunnen wij mededelen dat drie ondernemers uit de vereniging zich hebben gecommitteerd aan het hoofdsponsorschap voor de senioren voor het aankomend seizoen. 

In willekeurige volgorde presenteren wij graag aan u:

 

Wessels Makelaardij (www.wesselsmakelaardij.nl)

Het bedrijf van veteranen speler Michael Wessels zit op De La Reyweg 117 in Den Haag. 

Het makelaarskantoor is gespecialiseerd in Verkoop, Aankoopbegeleiding (eventueel in combinatie met hypotheekadvies), Huur, Verhuur, Taxaties en Energieprestatie certificaten. 

Michael is ook de huidige shirtsponsor van de veteranen en verzorgt altijd het eerste kratje bier/fris.

 

ROS Schilderwerk & Onderhoud (www.ros-schilders.nl)

Raymond Ros, eigenaar hiervan, is sinds vorig jaar lid van onze vereniging en nu al niet meer weg te denken. 

ROS Schilderwerk & Onderhoud is specialist in schilder- en renovatiewerken voor zowel de particuliere als zakelijke markt. 

Ook is hij de bittergarnituur sponsor van ons veteranenelftal en krijgt binnenkort zijn ‘eigen’ bittergarnituur op de kaart.

Wij zijn trots dat ook hij zijn bijdrage wilt leveren aan de senioren.

 

V&S Automotive (www.vsautomotive.nl)

Roy Vijverberg is naast jarenlange trouwe sponsor ook één van de bestuurders van de club. Het autobedrijf is gevestigd in Zoetermeer. De kracht van dit bedrijf ligt voornamelijk in het in en verkopen van dealer occasions uit binnen en buitenland en is gespecialiseerd in Youngtimers voor de zakelijke markt.

 

Wij danken bovenstaande sponsoren voor hun bijdrage aan de senioren. 

Samen met Intervast (www.intervast.nl), al jarenlang verbonden als hoofdsponsor van de jeugd, is dit weer een belangrijke ontwikkeling voor de vereniging.

 

Afbeelding
29-05-2019

Datum: 
20 juni 2019

Tijd: 
Inloop 19:30 en aanvang vergadering 20:00

Locatie:
Clubgebouw Quick Steps

Agenda:
- Opening & ingekomen stukken
- Mededelingen en benoemenswaardige besluiten
- Verslag ALV 17 januari 2019
- Korte terugblik januari 2019 tot heden
- Definitieve begroting
- Doelen 2019
- *CONTRIBUTIE vs VRIJWILLIGERSWERK 
- Rondvraag en afsluiting

* belangrijk dat de leden hiervoor aanwezig zijn in verband met een voorstel/stemming omtrent contributie verhoging vs vrijwilligerswerk.