Kees Brouwers wordt Hoofd Jeugdopleidingen bij Quick Steps

Quick Steps is bezig met het herstructureren van de jeugdafdeling.
Het jeugdbestuur, onder leiding van Henk Naipal (Jeugdvoorzitter) en Angelique van Oostrom (Jeugdsecretaris), werkt al geruime tijd aan een gedegen plan waarbij een nieuwe structuur voldoet aan de doelstellingen die de vereniging heeft met betrekking tot de jeugd.

Plezier in combinatie met het niveau van de jeugd naar een hoger niveau te tillen, zijn hierbij de belangrijkste doelstellingen.

Kees Brouwers wordt verantwoordelijk voor de gehele jeugd. Kees is al jaren betrokken bij diverse jeugdelftallen van Quick Steps als trainer en zijn opleiding Sportmanagement sluit perfect aan bij de ambities van de vereniging.

Kees zal worden bijgestaan door twee coördinatoren.
Oud eerste elftal speler Marco Planken zal de functie van Coördinator junioren vervullen en Sunil Rajbalsing zal verantwoordelijk zijn als Coördinator van de pupillen.

Het bestuur is blij met deze ontwikkeling. Henk Naipal: ‘ het is fijn dat we nu onze plannen verder kunnen uitwerken. We merken dat er steeds meer kinderen zich weer willen komen inschrijven en dan is het fijn dat er betrokken leden opstaan om zulke verantwoordelijke functies te willen bekleden. 
We hebben er met z’n allen enorm veel zin in het nieuwe seizoen. 
Op 25 april van 17:00 tot 18:00 houden we een intake-middag en hopen dan veel nieuwe leden in te kunnen schrijven. Iedereen is welkom!’

Mocht u uw kind in willen schrijven bij onze gezellige familieclub, houdt dan onze website en facebook goed in de gaten.

Zie Facebook om het hele bericht te lezen.