Johan Annema nieuwe verenigingsadviseur bij Quick Steps!

Per 1 april ben ik gestart als verenigingsadviseur bij Quick Steps. Mijn naam is Johan Annema en ik ben woonachtig in Wateringen. Mijn gehele leven ben ik in diverse rollen actief in het voetbal. In eerste instantie als spelend lid bij diverse amateurvoetbalverenigingen in Nederland, de afgelopen jaren steeds vaker als professional in de rol van projectleider en/ of ontwikkelaar van diverse programma’s en projecten. Aan mij is gevraagd of ik de komende 9 maanden(eind 2022) een bijdrage willen leveren om samen met de vereniging en de leden binnen Quick Steps te kijken hoe we van Quick Steps een nog betere vereniging kunnen maken. De komende weken gaan we samen bepalen met welke aandachtsgebieden ik aan de slag ga binnen deze vereniging, ook op basis van de gesprekken die ik voer.

Dit project wordt ondersteund door de gemeente Den Haag en Rabobank. De afgelopen week ben ik gestart met het voeren van diverse gesprekken met bestuursleden, kaderleden en leden van de vereniging. De komende weken ga ik hiermee verder. De kans is aanwezig dat ik ook jou als lid vraag om met mij het gesprek aan te gaan. Word je niet benaderd, maar wil je graag het gesprek aangaan over ideeën en/ of andere mogelijkheden, dan hoor ik graag van je. Je kunt mij mailen op: annema.johan@gmail.com. De komende weken/maanden ga ik jullie op de hoogte houden over mijn voortgang.

Met vriendelijke groeten,

Johan Annema

annema.johan@gmail.com

06-14443420

 

Afbeelding