Ooievaarspas

Scan je Ooievaarspas op tijd!

Iedereen die in het bezit is van een (geldige) Ooievaarspas, dient deze zo snel mogelijk te laten inscannen. 

Wanneer u de Ooievaarspas van uw kind alleen bij s.v. Quick Steps gebruikt, dan krijgt uw kind 100% korting op de contributie. Gebruikt u de pas van uw kind ook voor een andere sport, dan krijgt u 50% korting op de contributie. Dit geldt alleen voor de jeugdleden tot 18 jaar. Bent u 18 jaar of ouder, dank krijgt u een korting van 50% op de contributie.

LET OP!!!

Wanneer u de Ooievaarspas van uw kind niet of niet tijdig laat inscannen, dan zult u de contributie zelf moeten betalen. U krijgt alleen korting wanneer de pas gescand is. In het bezit van een Ooievaarspas en deze niet tijdig laten inscannen, geeft u GEEN recht op korting.

Heeft u vragen m.b.t. het scannen van de Ooievaarspas, dan kunt u uw vraag stellen aan de jeugdvoorzitter Henk Naipal, via het contactformulier op de website.

 

Stichting Leergeld Den Haag

Stichting Leergeld Den Haag is een stichting die zich, in samenwerking met de Gemeente Den Haag, richt op kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen.

  • Is uw kind in het bezit van een geldige Ooievaarspas?
  • Is uw kind onder de 18 jaar?
  • Is uw kind ingeschreven in Den Haag?
  • Is uw kind lid van s.v. Quick Steps?

Voldoet uw kind aan bovenstaande criteria, dan kunt u voor uw kind bij Stichting Leergeld Den Haag een aanvraag indienen voor de materialen (tenue, voetbalschoen, scheenbeschermers, etc) die nodig zijn voor het beoefenen van hun sport.

Wanneer uw aanvraag wordt goedgekeurd, dan ontvangt u voor een eerste aanvraag een waardebon van maximaal € 150,00. Voor een tweede of volgende aanvraag ontvangt u een waardebon van maximaal € 100,00. Deze bon is ALLEEN te besteden bij Free-Kick Sport.

U kunt uw aanvraag doen via de volgende link: www.leergelddenhaag.nl/sport-en-cultuur/formulier

Uw ingevulde aanvraagformulier dient ondertekend te worden door Henk Naipal. Dit kan op de data en tijden die hierboven (onder 'Ooievaarspas') vermeld staan.

 

CONTRIBUTIE jeugdleden seizoen 2019-2020

* Inclusief vrijwilligersbijdrage

Jeugd t/m JO13          €180,-

Jeugd t/m JO19          €210,-