MENU

Historische dag voor S.V. Quick Steps

Historische dag voor S.V. Quick Steps

Zaterdag 30 september 2017 zal in de boeken gaan bij sportvereniging Quick Steps aan de Nijkerklaan. Niet vanwege de verliespartij tegen KMD, maar om andere redenen.

Één van de dagen waar het bestuur sinds het aantreden op 1 juli jongstleden naar uit heeft gekeken kan worden betiteld als zeer geslaagd!

In juli heeft het bestuur bij haar aantreden een aantal doelstellingen bepaald en een groot gedeelte is nu ten uiting gekomen.

Ereleden en leden van verdienste lunch

In overleg met Erevoorzitter Bing Kappenburg is begin dit jaar gesproken over een Ereleden en leden van verdienste lunch op onze vereniging. Afgelopen zaterdag was het zover. Na een goede voorbereiding en een aangeklede tafel zijn oud en nieuw met elkaar verenigd. Met een heerlijke kop koffie uit de nieuwe automaat en de broodjes werden er volop verhalen met elkaar gedeeld.

Het op twee na oudste erelid de heer Chris Utermark (84) was ook aanwezig en gaf inzage in één van boekwerken. De heer Utermark beheert de historie van onze sportvereniging in het Gemeentearchief en had een boekwerk bij zich waar alle clubbladen in verzameld zijn tussen 1975 en 1985. Van ieder decennia vanaf 1933 is dit beschikbaar. Meterslange kasten zijn er in het Gemeentearchief en het bestuur zal onder leiding van de heer Utermark dit gaan bezichtigen.

Sponsoring

Naast het vinden van een nieuwe seniorenvoorzitter in Ronald Batist en een nieuwe hoofdsponsor die is gevonden in Café Rustenburg heeft Quick Steps gisteren ook de onthulling van meer dan 36 nieuwe bordsponsoren gedaan.

Grote kracht achter dit succes is Roy Vijverberg, bestuurslid van Quick Steps en mede-eigenaar van V&S Automotive (www.vsautomotive.nl/).

Tevens óók bord-/kleedkamersponsor en heeft het eerste elftal voorzien van inloopshirts. Roy heeft er grotendeels voor gezorgd dat er zoveel nieuwe sponsoren zich aan de vereniging hebben gebonden. Als men nu het terrein opkomt, ziet men een echt hoofdveld en aan ons clubgebouw ook twee nieuwe hoofdsponsors;

Café Rustenburg voor de senioren en Intervast voor de jeugd.

De bordsponsoren hebben allen een overeenkomst afgesloten met Quick Steps voor drie jaar. Uiteraard zijn wij heel erg blij met deze ontwikkeling. Zaterdag was een aantal sponsoren aanwezig en velen hadden al een preview gezien op onze Facebookpagina. Het filmpje werd massaal gedeeld en meer dan 7000 keer bekeken. Voor Quick Steps begrippen is dat enorm.

Na een hapje en een drankje en helaas een verloren wedstrijd van ons eerste elftal tegen een sterker KMD bleef het desondanks nog lang gezellig in ons clubgebouw.

Zanger, tevens ook sponsor, Ronnie Ronaldo kreeg de sfeer er direct in.

Ook sponsor Springkussenverhuur Haaglanden had aan de kleintjes gedacht door een binnenspringkussen te leveren voor alle kinderen.

Oud-speler Melvin Roos (nu WIK) van Jac. Den Dulk & Zonen verzorgde een visbuffet. Sjors Wessels, vader van Leon en Michael, sponsorde op deze avond nog zes kratten bier voor de selectie en veteranen, omdat hij jarig was. Uiteraard werd er gezongen voor de heer Wessels en onder luid applaus bedankt.

Michael Wessels (speler Veteranen) zal ons veteranenteam voorzien van nieuwe tenues.

 

Naast al deze goede berichten is Quick Steps bezig met een vernieuwde website en heeft HENNINK Installatietechniek B.V. aangegeven om ons te voorzien van nieuw sanitair.

Wij zijn hiervoor enorm dankbaar.

Later op de avond is Café Rustenburg nog bezocht door spelers, begeleiding, supporters en het bestuur en bleef het daar nog lang gezellig.