Historische dag voor S.V. Quick Steps

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Sponsoring

Naast het vinden van een nieuwe seniorenvoorzitter in Ronald Batist en een nieuwe hoofdsponsor die is gevonden in Café Rustenburg heeft Quick Steps gisteren ook de onthulling van meer dan 36 nieuwe bordsponsoren gedaan.

Grote kracht achter dit succes is Roy Vijverberg, bestuurslid van Quick Steps en mede-eigenaar van V&S Automotive (www.vsautomotive.nl/).

Tevens óók bord-/kleedkamersponsor en heeft het eerste elftal voorzien van inloopshirts. Roy heeft er grotendeels voor gezorgd dat er zoveel nieuwe sponsoren zich aan de vereniging hebben gebonden. Als men nu het terrein opkomt, ziet men een echt hoofdveld en aan ons clubgebouw ook twee nieuwe hoofdsponsors;

Café Rustenburg voor de senioren en Intervast voor de jeugd.

Afbeelding
Afbeelding

De bordsponsoren hebben allen een overeenkomst afgesloten met Quick Steps voor drie jaar. Uiteraard zijn wij heel erg blij met deze ontwikkeling. Zaterdag was een aantal sponsoren aanwezig en velen hadden al een preview gezien op onze Facebookpagina. Het filmpje werd massaal gedeeld en meer dan 7000 keer bekeken. Voor Quick Steps begrippen is dat enorm.

Na een hapje en een drankje en helaas een verloren wedstrijd van ons eerste elftal tegen een sterker KMD bleef het desondanks nog lang gezellig in ons clubgebouw.

Zanger, tevens ook sponsor, Ronnie Ronaldo kreeg de sfeer er direct in.

Ook sponsor Springkussenverhuur Haaglanden had aan de kleintjes gedacht door een binnenspringkussen te leveren voor alle kinderen.

Oud-speler Melvin Roos (nu WIK) van Jac. Den Dulk & Zonen verzorgde een visbuffet. Sjors Wessels, vader van Leon en Michael, sponsorde op deze avond nog zes kratten bier voor de selectie en veteranen, omdat hij jarig was. Uiteraard werd er gezongen voor de heer Wessels en onder luid applaus bedankt.

Michael Wessels (speler Veteranen) zal ons veteranenteam voorzien van nieuwe tenues.

 

Naast al deze goede berichten is Quick Steps bezig met een vernieuwde website en heeft HENNINK Installatietechniek B.V. aangegeven om ons te voorzien van nieuw sanitair.

Wij zijn hiervoor enorm dankbaar.

Later op de avond is Café Rustenburg nog bezocht door spelers, begeleiding, supporters en het bestuur en bleef het daar nog lang gezellig.