Groot nieuws! Quick Steps verwelkomt Hectas Facility Services als nieuwe sponsor.

Vanaf het seizoen 2018-2019 is HECTAS Facility Services trotse sponsor van sportvereniging Quick Steps in Den Haag. Quick Steps heeft een overeenstemming bereikt voor één jaar. HECTAS zal zichtbaar zijn op de achterzijde van de tenues en er zullen meerdere sponsorborden langs het hoofdveld geplaatst worden.

HECTAS is een facilitaire dienstverlener met een rijke historie. In ruim 100 jaar tijd groeiden zij uit van een regionaal schoonmaakbedrijf naar een landelijke facilitaire dienstverlener. Ze combineren de continuïteit en professionaliteit van een landelijk bedrijf met de flexibiliteit en persoonlijke aanpak van een regionale partner. Dat is de kracht en de solide basis die zij de opdrachtgevers bieden.

HECTAS levert uitstekend schoonmaakonderhoud aan onder meer kantoren, scholen, zorginstellingen en in de industrie, maar ook glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud, computerreiniging en specialistische reiniging zijn activiteiten van het bedrijf. HECTAS heeft naast haar vier vestigingen in Nederland nog eens 40 vestigingen in twee andere Europese landen.

Regiomanager West Nederland Frank Klein Woolthuis over het sponsorschap: “Wij zijn enorm trots dat wij met HECTAS deze mooie club mogen ondersteunen als sponsor. We kijken uit naar een sportief jaar samen.”

HECTAS is geen onbekende in de voetbal wereld. Het schoonmaakbedrijf is sinds 2017 ook sponsor van eredivisieclub SC Heerenveen.

Voorzitter Quick Steps Robbert Dingshoff: “Wij zijn als club zeer blij met een partner als HECTAS Facility Services die net als wij voetbal een warm hart toe draagt”