En weer twee aanwinsten: Marco Pronk en Benito Bodmann!

Marco Pronk en Benito Bodmann komen Quick Steps versterken en gaan alleen voor de winst.

Marco Pronk is 28 jaar en oud-speler van o.a. SV Honselersdijk, Verburch, SVC ‘08, HDV en Duindorp SV is een makkelijk scorende spits die niet zo gemakkelijk het kaas van zijn brood laat eten en is een jongen die voorop in de strijd gaat, wat hij overigens ook van zijn teamgenoten verwacht.
Door middel van doelpunten te maken probeert hij het team tijdens de zware als minder zware wedstrijden te helpen en hoopt ook dit seizoen op deze manier belangrijk te zijn en zijn steentje bij te dragen aan de overwinningen aankomend seizoen voor Quick Steps.
Naast het voetbal is gezelligheid voor hem zeker een belangrijke factor, dus is hij bij Quick Steps wel aan het juiste adres.
Toen Marco zijn keuze had gemaakt om te voetballen aan de Nijkerklaan heeft hij zijn (voetbal)maatje Benito Bodmann zover gekregen om ook de overstap te maken.

Benito is een 24 jarige speler die op hoog niveau heeft gespeeld en in de belangstelling stond van hoofd- en 1e klassers, maar toch heeft besloten om Quick Steps te komen versterken.
Op het middenveld is hij van nature een nummer 10, maar kan ook uit de voeten in de spits. Door middel van zijn overzicht, inzicht en techniek kan hij ook anderen goed laten renderen.
Concurrentie genoeg voor de selectie van Quick Steps en dat is een goede zaak. De verwachting zal dan ook zijn dat beide selectie-elftallen een voorname rol gaan spelen in de 3e en reserve 3e klasse aankomend seizoen.

 

Afbeelding