Eerste algemene ledenvergadering van het nieuwe bestuur ...

Beste leden,

Donderdag 8 maart was de eerste algemene ledenvergadering van het nieuwe bestuur op onze mooie vereniging.
Na een goede voorbereiding en de vergadering in een iets nieuwer jasje gestoken te hebben, waren wij er klaar voor om 20:15 uur. Toch wel spannend, want we waren benieuwd hoe het ervaren zou worden door een ieder. We wilden iets nieuws doen en met een presentatie leek het ons de juiste manier. Een voormalig bestuur met zo’n staat van dienst is niet gemakkelijk te evenaren. En ja, wij zullen nog fouten maken of nog niet alles conform de regels doen, maar wij zetten ons, net zoals alle vrijwilligers, iedere keer voor meer dan 100% in.
Het was fijn om positieve feedback te krijgen op onze presentatie. Wij zijn hier erg blij mee. De opkomst was behoorlijk (in totaal 65 man) terwijl een eerder belangrijk agendapunt niet meer op de agenda stond, namelijk ‘De toekomst van Quick Steps’.
Wij hopen dat er in de toekomst nog meer leden aanwezig willen/kunnen zijn op onze ALV.
Wij willen een ieder bedanken voor zijn of haar aanwezigheid en bedanken voor het vertrouwen dat jullie ons hebben gegeven om de club zo goed mogelijk te blijven besturen.
Zoals gister ook nadrukkelijk aangegeven is, kunnen wij het absoluut niet alleen doen en waarderen het dat heel veel mensen support bieden.
Het maakt niet uit wat je doet of wie je bent, het gaat erom of je iets wilt doen en ook daadwerkelijk gaat doen. In welke vorm dan ook!
Namens het gehele bestuur: Bedankt en Quick Steps For Ever :)

Groet,

Angelique
Arlette
Demis
Henk
Raymond
Robbert
Ronald
Roy