Dick Hooning en Quick Steps verlengen de samenwerking opnieuw!

Hoofdtrainer Dick Hooning en Quick Steps hebben na een evaluatie besloten om de overeenkomst met één jaar weer te verlengen.

 

De technische commissie (TC) onder leiding van Erik Klaassen en met Tony Roerade en Leon Wessels zijn sinds november bezig geweest met diverse gesprekken met spelers van de selectie en de hoofdtrainer.  Unaniem kwam het voorstel bij het bestuur om de overeenkomst met Dick te verlengen en daarmee begint Dick volgend jaar aan zijn 6e seizoen als hoofdtrainer bij Quick Steps.

 

Het nieuws werd traditiegetrouw door Demis Donders namens het bestuur medegedeeld in de nieuwjaarsspeech. Na afloop werden de handtekeningen gezet en erop getoost!

 

Seniorenvoorzitter Ronald Batist is blij met de verlenging. 'De chemie tussen Dick en de spelersgroep is er nog volop. Dat is belangrijk bij een keuze om wel of niet het contract te verlengen, want het is niet echt gebruikelijk dat een trainer al zo lang bij een vereniging zit. Dat is echt een sterke eigenschap van Dick.'

 

Dick Hooning, die dit jaar voor het eerst opa wordt, gaf aan dat hij er nog enorm veel plezier in heeft en dat de groep achter het bestuur en de vereniging staat. De doelstelling blijft nog steeds handhaving, maar de gehele groep gelooft in meer.

 

Volgende week vliegt de selectie naar Barcelona waar de voorbereiding voor de tweede seizoenshelft weer begint.

Afbeelding
Afbeelding