Bob Langerak wordt voorgedragen door het bestuur van Quick Steps als Secretaris Senioren!

Als het aan het bestuur ligt wordt Bob Langerak (34) de nieuwe Secretaris Senioren vanaf aankomend seizoen bij Quick Steps.

Bob is ruim 28 jaar lid van de vereniging en vervult al meerdere jaren diverse functies binnen de vereniging. Hij is naast speler ook één van de grootste vrijwilligers binnen de vereniging en is op dit moment onder andere actief als grensrechter 1e elftal, commissielid en scheidsrechter.

Doordat het bestuur enkele organisatorische wijzigingen heeft aangebracht en daardoor de ZaMi commissie meer verantwoordelijk- en bevoegdheden heeft gegeven is dit een goede ontwikkeling.

Bob zal namelijk samen met Senioren voorzitter Ronald Batist de ZaMi commissie aansturen en de leiding hebben over de hele seniorenafdeling.

‘Bob heeft hiervoor de capaciteiten en staat echt midden in de spelersgroep en de nieuwe technische staf. Hij is hierdoor een belangrijke schakel tussen de selectie, ZaMi commissie én het Dagelijks Bestuur en dat is een rol die wij hebben gemist in de afgelopen seizoenen’. Achter de schermen pakt Bob deze rol al een tijdje, maar het is fijner en transparanter om hem ook deze formele rol te bieden’, aldus Demis Donders van het Dagelijks Bestuur die zeer enthousiast is dat Bob deze rol wilt accepteren.

Bob Langerak zal tijdens de eerstvolgende ALV worden voorgedragen door het bestuur en hopelijk wordt hij gekozen door de leden. Eventuele tegenkandidaten kunnen zich aanmelden bij het bestuur van Quick Steps.

 

Afbeelding