Bob Langerak benoemd als Secretaris Senioren bij Quick Steps!

Op de algemene ledenvergadering van donderdag 24 september jl. is Bob Langerak benoemd tot Secretaris Senioren en gaat het bestuur van Quick Steps versterken.
Bob Langerak (34) is dit seizoen ook grensrechter bij het eerste elftal en zal voornamelijk samen met Seniorenvoorzitter Ronald Batist de ZaMi commissie aansturen en de leiding hebben over de hele seniorenafdeling.
Bob is de sleutelfiguur namens het bestuur tussen de spelersgroep én bijna geheel vernieuwde technische staf en tot dus er verloopt dat meer dan prima met alle betrokkenen.

‘Bob benoemen tot Secretaris Senioren en daarmee een bestuursfunctie oppakt vind ik echt fantastisch en zelf vond ik het ook een bijzonder moment. Samen zijn wij 28 jaar geleden begonnen met voetballen hier in de F3 en nu zijn wij de jongste dertigers in het bestuur van Quick Steps dat nu bestaat uit 9 bestuursleden. Met Bob erbij hebben we iemand die onze club weer verder kan brengen op verschillende gebieden en de signalen zijn buitengewoon positief op zijn benoeming.’, aldus Robbert Dingshoff namens het bestuur.

 

Afbeelding