Ben Tentij overleden

Afbeelding

 

Zojuist bereikte ons het droevige nieuws dat Ben Tentij volkomen onverwacht is overleden.

Iedereen kende Ben. Jarenlang actief binnen de vereniging. Ook afgelopen week zelfs nog weer bezig geweest met schilderwerk van de kleedkamers. Ongelofelijk dat dit nu de laatste keer is geweest.

Zodra er meer te melden valt zullen we dit delen met jullie.

We wensen als Quick Steps familie alle naasten veel sterkte toe!

Rust in vrede Ben!

Update 2-5:

Gistermiddag is er op het QS-terrein een kleine herdenking geweest, waarop allerlei herinneringen aan Ben zijn opgehaald. Dit betreft recente tijden, maar gaan ook vaak al ver terug. Te denken valt aan zijn vrienden van de 'zondag', waarbij vooral illustere namen als Hans van Hooft en Willem Verstappen vaak langskwamen. Maar ook aan de bardiensten met Bing. Zij wilden samen hoe dan ook als koningskoppel een dienstje draaien. Vroeger naar Jorissen, tegenwoordig was dat vaak het vissen met Peet en Peet (en meestal vele anderen), reisjes naar de finish van de Tour, Valkenest. En natuurlijk, we kunnen er niet omheen: zijn bijzondere werk. Daar werden uiteraard ook grappen over gemaakt. Ben kon dat zelf als geen ander relativeren. Afgelopen week, zoals gezegd, gewoon nog op Quick Steps. Mijn 'klusmaatje', zoals Richard zo mooi zei. Vergeten we ook nog zijn affiniteit met zeilen. Ben schijnt onlangs nog een bootje op de kop te hebben getikt, maar niemand kon daar het fijne van achterhalen. 

Raymond Oppers heeft inmiddels al contact gehad met zijn goede vriendin Natalie. Ook over eventuele wensen van Ben. Mocht het zo zijn dat dit voor iedereen openbaar is, dan zal dit ook op deze plek gedeeld worden.